Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Rasprodaja KUGOO električnih romobila na Geekbuyingu

U sklopu akcije imena 11.11 SHOPPING FESTIVAL na Geekbuying.com odvija se i rasprodaja Kugoo električnih romobila. U to ime ćemo odraditi i pregled modela u ponudi. Sezona je manje-više gotova, ali to ne znači da se ne treba pripremiti za iduću sezonu.

KUGOO S1

Ovaj električni romobil namijenjen je osobama koje teže do 120kg, a visina je prilagodljiva od 930mm do 1160mm. Opremljen je litijskom baterijom od 6000mAh sa sustavom pametnog raspolaganja energije koja pogoni motor od 350W, a maksimalna udaljenost na jednom punjenju je 30km. Kotači su promjera 8″ i prikladni za različite tipove cesta.

Opremljen je prednjim i stražnjim LED svjetlima, za osvjetljavanje puta i signalizaciju kočenja. Kočenje se izvodi na dva načina, ili pritiskom na gumb za električno kočenje ili “ručno” kočenje pritiskom noge na stražnju kočnicu. Prednja i stražnja suspenzija osiguravaju ugodniju vožnju, a romobil teži 11kg. Sklapa se pritiskom na jednu tipku.

Ugrađen je LCD ekran koji prikazuje brzinu, udaljenost koju ste prešli, vrijeme i stanje baterije.

Kupon: GKB217S

Cijena: 229.99EUR

KUGOO S1 Pro

Pro varijanta S1 modela nosivosti je do 120kg. Pokreće ga motor od 350W, a autonomija mu je do 30km, maksimalna brzina je 30km/h. Baterija je od 7.5Ah, puni se do punog kapaciteta za 4 sata. Visina je prilagodljiva, iznosi od 930mm do 1160mm, a kotači su promjera 8 inča. Ugrađena je i prednja suspenzija za ugodniju vožnju. Površina za stajanje je 16.7″x5.7″. Romobil je sklopiv, a masa je 11kg.

Nudi tri moda brzine, a kontroliraju se pritiskom na tipku na kokpitu. Na ugrađenom LCD ekranu možete pratiti udaljenost, brzinu, vrijeme i stanje baterije.

Za sigurnost u prometu odgovorna su LED svjetla sprijeda i straga, uz 4 reflektivne trake sa strana romobila. Stražnja LEDica signalizira kočenje.

Kupon: GKB218S

Cijena: 289.99EUR

KUGOO M2 PRO

M2 PRO model se može povezati s vašim mobitelom putem Bluetootha, u Kugoo aplikaciji možete namještati postavke i gledati statistiku vožnje, a možete i zaključavati romobil. Baterija od 7.5aH nudi 30km autonomije napajajući motor od 350W. Motor je dovoljno jak za savladavanje uspona od 15°. Maksimalna brzina je 25km/h sa tri moda. Stražnja kočnica je disk, a prednja je električna. Osim te dvije kočnice, zaustaviti se možete i klasičnim kočenjem stopalom.

Stražnje crveno LED svjetlo signalizira kočenje, a prednje svjetlo je dovoljno jako da vam osvijetli put. LED ekran na upravljaču je anti-reflektivan, vidljiv je po danu i po noći. Prikazuje informacije poput brzine i stanja baterije.

Kotači su promjera 8.5″, a gume su na zrak i čine vožnju ugodnijom, a romobil iskustvo vožnje poboljšava i ugrađenom prednjom i stražnjom suspenzijom. Nosivost romobila je do 120kg, sklapa se u dva koraka unutar par sekundi.

Kupon: GKB219S

Cijena: 399.99EUR

KUGOO ES2

Ovaj električni romobil napaja baterija od 7.800mAh, motor koji ju koristi je od 350W i vozi do 31km udaljenosti. uz brzinu od 25km/h. Postoje tri postavke brzine. Kotrlja se na kotačima promjera 8.5″, a za ugodniju vožnju po trošnom terenu ugrađenja je i prednja suspenzija. Sustav kočenja je dvostruki, možete nogom stisnuti kočnicu na zadnjem kotaču ili pritiskom na ručicu aktivirati ugrađenu disk kočnicu. Za vašu sigurnost u prometu ubačena je LED rasvjeta sprijeda, straga i sastrana. Na LED ekranu vidljivo je stanje baterije, brzina kretanja i udaljenost.

Ovaj romobil je i “pametan” tako da ga možete spariti s vašim mobitelom putem Bluetootha i Kugoo aplikacije, tu možete vidjeti vašu statistiku vožnje, mijenjati šifru, vršiti daljinsku kontrolu itd., a možete i puniti vaš mobitel putem ugrađenog USB porta.

Nosivosti je do 100kg. Sklapa se za 3 sekunde na veličinu od 112*33*43cm.

Kupon: GKB220S

Cijena: 399.99EUR

KUGOO KIRIN S2

Ovaj Kugoo model dizajniran je za ugodnu vožnju. Prednja guma je pneumatska,tj. na zrak, a u kombinaciji sa prednjom suspenzijom čini silazak sa povišenih površina manje traumatičnim. Stražnji kotač je od pune gume i na njemu je dvostruka kočnica. Jedna kočnica je električna, a druga je mehanička, u prijevodu stisnete nogom kočnicu.

Motor od 250W napaja se iz litijske baterije od 10.000mAh. To je dovoljno za autonomiju od 25km uz maksimalnu brzinu od 25km/h. Full charge je za 4 sata. Nešto baterije će otići i na svjetlo sprijeda, u pitanju je bijela LEDica.

Nosivosti je do 120kg, a sam romobil teži 11.2kg. Sklapa se unutar 3 sekunde, dimenzije sklopljenog romobila su 105*42*30cm.

Kupon: GKB221S

Cijena: 229.99EUR

KUGOO KIRIN S2 Mini

Mini električni romobil namijenjen ekipi koja broji do 90kg. Dimenzije sklopljenog romobila su 90x42x24cm, a teži 8.78kg. Pogoni ga motor od 150W, a maksimalni udaljenost je do 15km s baterijom od 6000mAh. Kotrlja se na kotačima promjera 5.5″, a stražnje kočenje izvodi se dvostruko, ili pritiskom stopala na kočnicu ili električnom kočnicom. Maksimalna brzina je 25km/h, a da bi vožnja bila ugodna ugrađena je i prednja suspenzija. U slučaju da se uspinjete, kut uspona koji podnosi je 12 stupnjeva.

Dolazi sa ugrađenim LED svjetlom sprijeda i malim digitalnim pokazivačem brzine.

Kupon: GKB222S

Cijena: 169.99EUR

>>11.11 Shopping Festival potpuna ponuda na Geekbuying.com
>>Opis 11.11 Shopping Festival ponude i kuponi na Geek.hr

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...