Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Rasprodaja KUGOO električnih romobila na Geekbuyingu

U sklopu akcije imena 11.11 SHOPPING FESTIVAL na Geekbuying.com odvija se i rasprodaja Kugoo električnih romobila. U to ime ćemo odraditi i pregled modela u ponudi. Sezona je manje-više gotova, ali to ne znači da se ne treba pripremiti za iduću sezonu.

KUGOO S1

Ovaj električni romobil namijenjen je osobama koje teže do 120kg, a visina je prilagodljiva od 930mm do 1160mm. Opremljen je litijskom baterijom od 6000mAh sa sustavom pametnog raspolaganja energije koja pogoni motor od 350W, a maksimalna udaljenost na jednom punjenju je 30km. Kotači su promjera 8″ i prikladni za različite tipove cesta.

Opremljen je prednjim i stražnjim LED svjetlima, za osvjetljavanje puta i signalizaciju kočenja. Kočenje se izvodi na dva načina, ili pritiskom na gumb za električno kočenje ili “ručno” kočenje pritiskom noge na stražnju kočnicu. Prednja i stražnja suspenzija osiguravaju ugodniju vožnju, a romobil teži 11kg. Sklapa se pritiskom na jednu tipku.

Ugrađen je LCD ekran koji prikazuje brzinu, udaljenost koju ste prešli, vrijeme i stanje baterije.

Kupon: GKB217S

Cijena: 229.99EUR

KUGOO S1 Pro

Pro varijanta S1 modela nosivosti je do 120kg. Pokreće ga motor od 350W, a autonomija mu je do 30km, maksimalna brzina je 30km/h. Baterija je od 7.5Ah, puni se do punog kapaciteta za 4 sata. Visina je prilagodljiva, iznosi od 930mm do 1160mm, a kotači su promjera 8 inča. Ugrađena je i prednja suspenzija za ugodniju vožnju. Površina za stajanje je 16.7″x5.7″. Romobil je sklopiv, a masa je 11kg.

Nudi tri moda brzine, a kontroliraju se pritiskom na tipku na kokpitu. Na ugrađenom LCD ekranu možete pratiti udaljenost, brzinu, vrijeme i stanje baterije.

Za sigurnost u prometu odgovorna su LED svjetla sprijeda i straga, uz 4 reflektivne trake sa strana romobila. Stražnja LEDica signalizira kočenje.

Kupon: GKB218S

Cijena: 289.99EUR

KUGOO M2 PRO

M2 PRO model se može povezati s vašim mobitelom putem Bluetootha, u Kugoo aplikaciji možete namještati postavke i gledati statistiku vožnje, a možete i zaključavati romobil. Baterija od 7.5aH nudi 30km autonomije napajajući motor od 350W. Motor je dovoljno jak za savladavanje uspona od 15°. Maksimalna brzina je 25km/h sa tri moda. Stražnja kočnica je disk, a prednja je električna. Osim te dvije kočnice, zaustaviti se možete i klasičnim kočenjem stopalom.

Stražnje crveno LED svjetlo signalizira kočenje, a prednje svjetlo je dovoljno jako da vam osvijetli put. LED ekran na upravljaču je anti-reflektivan, vidljiv je po danu i po noći. Prikazuje informacije poput brzine i stanja baterije.

Kotači su promjera 8.5″, a gume su na zrak i čine vožnju ugodnijom, a romobil iskustvo vožnje poboljšava i ugrađenom prednjom i stražnjom suspenzijom. Nosivost romobila je do 120kg, sklapa se u dva koraka unutar par sekundi.

Kupon: GKB219S

Cijena: 399.99EUR

KUGOO ES2

Ovaj električni romobil napaja baterija od 7.800mAh, motor koji ju koristi je od 350W i vozi do 31km udaljenosti. uz brzinu od 25km/h. Postoje tri postavke brzine. Kotrlja se na kotačima promjera 8.5″, a za ugodniju vožnju po trošnom terenu ugrađenja je i prednja suspenzija. Sustav kočenja je dvostruki, možete nogom stisnuti kočnicu na zadnjem kotaču ili pritiskom na ručicu aktivirati ugrađenu disk kočnicu. Za vašu sigurnost u prometu ubačena je LED rasvjeta sprijeda, straga i sastrana. Na LED ekranu vidljivo je stanje baterije, brzina kretanja i udaljenost.

Ovaj romobil je i “pametan” tako da ga možete spariti s vašim mobitelom putem Bluetootha i Kugoo aplikacije, tu možete vidjeti vašu statistiku vožnje, mijenjati šifru, vršiti daljinsku kontrolu itd., a možete i puniti vaš mobitel putem ugrađenog USB porta.

Nosivosti je do 100kg. Sklapa se za 3 sekunde na veličinu od 112*33*43cm.

Kupon: GKB220S

Cijena: 399.99EUR

KUGOO KIRIN S2

Ovaj Kugoo model dizajniran je za ugodnu vožnju. Prednja guma je pneumatska,tj. na zrak, a u kombinaciji sa prednjom suspenzijom čini silazak sa povišenih površina manje traumatičnim. Stražnji kotač je od pune gume i na njemu je dvostruka kočnica. Jedna kočnica je električna, a druga je mehanička, u prijevodu stisnete nogom kočnicu.

Motor od 250W napaja se iz litijske baterije od 10.000mAh. To je dovoljno za autonomiju od 25km uz maksimalnu brzinu od 25km/h. Full charge je za 4 sata. Nešto baterije će otići i na svjetlo sprijeda, u pitanju je bijela LEDica.

Nosivosti je do 120kg, a sam romobil teži 11.2kg. Sklapa se unutar 3 sekunde, dimenzije sklopljenog romobila su 105*42*30cm.

Kupon: GKB221S

Cijena: 229.99EUR

KUGOO KIRIN S2 Mini

Mini električni romobil namijenjen ekipi koja broji do 90kg. Dimenzije sklopljenog romobila su 90x42x24cm, a teži 8.78kg. Pogoni ga motor od 150W, a maksimalni udaljenost je do 15km s baterijom od 6000mAh. Kotrlja se na kotačima promjera 5.5″, a stražnje kočenje izvodi se dvostruko, ili pritiskom stopala na kočnicu ili električnom kočnicom. Maksimalna brzina je 25km/h, a da bi vožnja bila ugodna ugrađena je i prednja suspenzija. U slučaju da se uspinjete, kut uspona koji podnosi je 12 stupnjeva.

Dolazi sa ugrađenim LED svjetlom sprijeda i malim digitalnim pokazivačem brzine.

Kupon: GKB222S

Cijena: 169.99EUR

>>11.11 Shopping Festival potpuna ponuda na Geekbuying.com
>>Opis 11.11 Shopping Festival ponude i kuponi na Geek.hr

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Zaposlenici masovno ostaju raditi od kuće. Studenti studiraju online, dok školarci polaze nastavu isto online. Kako biste bili učinkoviti treba vam i pravi alat...

Filmovi

Ponekad je samo pogled na dobru filmsku akciju izvanredan bijeg od realnosti. Većinu smo godine proveli zatvoreni u domovima i distancirani u društvenim kontaktima,...

Akcije

Koristimo priliku da predstavimo pet modela električnih skutera. Danas su česta pojava u svim EU gradovima, pa tako i kod nas. U nastavku ćemo...

Akcije

Prvi model bežičnog usisavača sa logom Roborock je model H6. Na stranici Geekbuying možete kupiti vrhunski usisavač s posebnim popustom koji ćemo spomenuti u...