Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Ruksak za laptop s punjačem za mobitel i dizajnom protiv krađe za samo 19,99 dolara

Sigurno ste se našli u situaciji u kojoj sa sobom preko grada ili u međugradskom prijevozu nosite vrijedne stvari, i strahujete da će vam netko spretnom rukom iz ruksaka izvaditi kakvu dragocjenost – bilo da se radi o laptopu, mobitelu ili novčaniku, sigurno želite da su vaše stvari na sigurnom i dok ste u javnom prijevozu, u situaciji u kojoj su vaše stvari ugrožene jer vam se nalaze na leđima gdje, nažalost, čak i ako imate jaku intuiciju, ipak nemate drugi par očiju. A ako pak putujete na velike udaljenosti, velika je vjerojatnost da će vas vožnja uspavati, a kako biste se mogli opustiti, ne bi bilo zgorega da imate ovakav ruksak.

Njegov dizajn može se pohvaliti da je “protuprovalan” zato što ima dobro skriven patent, i otvor je bliži leđima, što lopovima otežava krađu i u samom ih startu demotivira jer se ne mogu snaći “okom i skokom”. Osim toga, zaista i ne izgleda loše – napravljen je od poliesterskih vlakana i dolazi u tri boje.

Iznutra je prešiven raznim džepovima i pretincima kako bi bila olakšana organizacija stvari, ali i kako bi se smanjila pokretljivost uređaja koje nosite sa sobom i na taj ih se način dodatno zaštitilo.

Mali džepovi nalaze se i na prednjoj strani naramenica gdje možete ponijeti manje predmete koje želite imati nadohvat ruke – bilo da se radi o novcima, karticama, autobusnim kartama ili onima za vlak, i slično. Dimezije ruksaka su 43*26*10 centimetara, a teži 730 grama. Još jedan dodatak zbog kojeg je ovaj ruksak posebno privlačan je ugrađeni USB kabel na koji možete spojiti prijenosni punjač i tako puniti svoje uređaje.

S redovne cijene od 35,88 dolara, ovaj ruksak trenutno je na velikom sniženju i možete ga naručiti na TomTopu za samo 19,99 dolara te olakšati sebi život i eliminirati određene strahove te s većim olakšanjem priuštiti si koji sat sna dok putujete.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Iako o gadgetima pišem već godinama i nagledao sam se svega, Kinezi me uvijek uspiju iznenaditi nečim novim. Danas su to napravili s torbom...

Tech

Pronaći kvalitetan ruksak nije baš jednostavno – cijene su vrtoglave, a izbor je obično loš. Stoga nije rijetko da iz dućana izađete nezadovoljni, jer...