Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Top 5 proizvoda jeftinijih od 200 kn s EU skladišta

Vrijeme je darivanja i valjalo bi nekome nešto pokloniti. Novčanik obolio od kronične bulimije zasigurno nije na tragu da pomogne, pa je potrebno tražiti mjesto gdje možete potrošiti malo, a zauzvrat dobiti puno. Da, to je geek.hr!

Pokušali smo sastaviti listu od 5-6 predmeta koje biste mogli jeftino kupiti i relativno brzo dobiti. Izbor je pao na Gearbestovo EU skladište jer jednostavno imaju bolju i povoljniju ponudu od ostalih trgovina. Cjenovna granica bila je 200 kuna, jer se taj iznos koliko-toliko lako podnese. Izbor je šarolik; predmeta koje smo naveli uglavnom ima još (od drugih proizvođača), pa ako vam ne odgovara ovo što smo mi izabrali, zasigurno ćete naći nešto slično.

Ručni sat u obliku brzinomjera

Ovaj artikl nema čak niti neko službeno ime, no nama je zapeo za oko zbog radikalne ideje prikazivanja vremena. Postavljen je tako, naime, da pokazuje vrijeme kako to čini brzinomjer u autu: od 0 do 60 ubrzava za sat vremena. Na takav su način prikazani vrijeme, datum i dani u tjednu. Vrlo zanimljivo, neobično rješenje koje će privlačiti poglede. Još jedna zanimljivost je mogućnost podešavana intenziteta LED-rasvjete koju sat ima.

rucni-sat

Ovaj će vas neobični mjerač vremena koštati 45 kuna, odnosno 6,39 dolara.

>> Pogledaj ponudu za ovaj sat (EU skladište)

Xiaozhai 3D VR naočale

Virtualna stvarnost (Virtual Reality) na mala vrata ulazi u naš život, a evo najjeftinijeg načina za isprobati tako što: ovim VR naočalama gledat ćete sadržaj vašeg telefona, a one će vam zauzvrat pružiti ugođaj trodimenzionalnog kina. Podržava pametne telefone dijagonale 4,7 do 6 inča i sam se prilagođava sadržaju ekrana, tako da s umetanjem vašeg telefona u ove VR naočale nećete imati problema.

3d-vr-naocale

Cijena? Prava sitnica. Virtualne naočale Xiaozhai koštaju 104 kune, odnosno 14,99 dolara.

>> Pogledaj ponudu za ove naočale (EU skladište)

JJRC H20

Niste valjda mislili da ćemo listu praviti bez dronova? JJRC H20 minijaturni je dron koji će vam stati u dlan ruke i prilično će vas zabaviti. Domet na otvorenom mu je oko 25 metara, tako da vam se pruža krasna prilika da vježbate upravljanje njime.

Da se razumijemo, nemojte očekivati bombardiranje ciljeva na tlu poput MQ-9 Reapera; H20 je uređaj za početnike i to za starije od 14 godina, dakle njime nećete moći raditi Imelmanna ili dati malodobnom djetetu da se malo igra dok vi obavite važnije poslove.

Vrijeme autonomije je više-manje standardno za ovakve uređaje i iznosi 5-6 minuta. Nakon toga morat će na punjač, što se odradi za kakvih 20-ak minuta. H20 košta 144 kune, odnosno 20,59 dolara.

>> Pogledaj ponudu za ovaj dron (EU skladište)

I5 Plus sportska narukvica

Još jedan zanimljiv proizvod je I5 Plus, pametni sat – zapravo, sportska narukvica – kojeg možete povezati sa svojim telefonom kako biste putem njega mogli dobivati obavijesti s Facebooka, Skypea, Whatsappa i sličnih servisa. Također tu su neizbježne poruke i pozivi, čije će se ikone pojaviti na minijaturnom ekranu ukoliko vas netko zvrcne, a mobitel nije pri ruci.

Kod ovakvih uređaja postoji nekoliko neizbježnih dodataka, a tiču se uglavnom zdravlja: monitor sna, praćenje sportskih aktivnosti, praćenje potrošnje kalorija, pedometar i tako dalje. Izmjena menija vrši se na standardni način, dodirom prsta na ekranu, ili pak jednostavnim gestama ruke.

I5 Plus je kompatibilan s Androidom i iOS-om, zbog čega će biti potrebno preuzeti aplikaciju Zeroner. I5 Plus košta 119 kuna, ili 16,99 dolara.

>> Pogledaj ponudu za ovu sportsku narukvicu (EU skladište)

K13 Flash memorija od 64 GB

Gornja granica onih 200 kn iz naslova pripada memoriji: K13 je USB stick memorijskog kapaciteta od 64 GB. Kompatibilan je sa sva tri operativna sustava (Android, Windows, iOS), dok mu je nominalna brzina 41-16 M/S za čitanje te 8-10 M/S za pisanje.

Oko ovog nema puno mudrovanja: kad se žele prebaciti podaci s jednog uređaja na drugi, koristi se USB stick. Kapacitet K13 čini ga također izglednim kandidatom za ekspanziju memorije na uređajima koji njome oskudijevaju. Ovaj će vas gadget koštati 198 kn, ili 28,29 dolara.

>> Pogledaj ponudu za ovu Flash memoriju (EU skladište)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Sastavljanje jeftinog pametnog telefona nije težak zadatak. Izazov leži u sastavljanju dobrog jeftinog telefona. Proizvođači moraju kombinirati pristupačne dijelove dok ne dobiju dobitnu kombinaciju;...

Tech

Borba protiv klimatskih promjena i gubitka bioraznolikosti iznimno je mukotrpan i kompliciran proces. No, što ako postoji jednostavniji i kul način za to? Upoznajte...

Tech

Najpoznatija po svojim letećim taksijima sa osamnaest rotora, tvrtka Volocopter sada svoj fokus prebacuje na transport robe. VoloDrone je novi dron tvrtke Volocopter koji...

Tech

Južnokorejski industrijski dizajner osmislio je satirično rješenje za “smartphone zombije” koji ne mogu odvojiti pogled od zaslona svog pametnog telefona sve dok se ne...