Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Trgovina Smartus na dan 11.11. nudi popuste od 11% na sve proizvode!

Tehnologija je postala važan dio naše svakodnevice, a bez nekih uređaja u svakodnevnom životu više jednostavno ne možemo. Također, možda bi netko htio i dodatno unaprijediti svoj životni stil nekim odličnim uređajem ili gadgetom, ali nije siguran gdje ga nabaviti uz dobar omjer cijene i kvalitete. Na sreću, sutra, 11. studenog, dobit će sjajnu priliku za to. Naime, na stranicama internetske trgovine Smartus, kupci će dobiti 11% popusta na sve proizvode. To je zbilja jedinstvena prilika za kupovinu jer jako rijetko, gotovo nikada, ne možemo naići na neku trgovinu koja daje isti popust na apsolutno sve artikle u ponudi.

Više o Smartusu

Smartus.hr je web trgovina gdje kupci mogu kupiti mobitele, robotske usisavače, električne romobile te razne uređaje vezane uz pametan dom, dodatnu opremu i slično, a koja je svojim poslovanjem usmjerena na potrebe kupaca te svojom kvalitetom pružanja usluge želi otvoriti vrata svakome i zadovoljiti potrebe korisnika.

Ponuda u trgovini

Smartus u svojoj ponudi ima gotovo sve što dom može učiniti tehnološki naprednijim, a tome svjedoči i popis kategorija iz kojih kupci mogu odabrati proizvode. Te kategorije prikazane su na slici dolje:

Kategorije u trgovini Smartus

Vrlo vjerojatne je mnoge, pa tako i nas, odmah zainteresirala kategorija “Pametan Dom” te smo pogledali što sve može naš dom učiniti pametnim. Tu smo naišli na razne pametne uređaje kao primjerice robotske usisavače koji će usisavati dom, a kada im baterija bude pri kraju, sami će se odvesti na punjač. Moramo priznati da nam se to jako svidjelo, kao i ostatak ponude pametnih uređaja. Ovo je samo vrh ledene sante kada se radi o zanimljivim i jedinstvenim kategorijama i proizvodima koji se mogu pronaći u ovoj trgovini. Preporučujemo svima da bace pogled i garantiramo da će naći nešto što im je zanimljivo i privlačno.

Pouzdana trgovina s raznim akcijama

Kupci će nerijetko poželjeti kupovati više puta na istom mjestu. Sasvim sigurno je pomalo umarajuće za svaki proizvod tražiti drugu trgovinu te naručivati s raznih lokacija. Cilj svakog kupca je pronaći onu jednu trgovinu koja će uvijek biti tu kada mu nešto zatreba, a istovremeno će nuditi kvalitetne proizvode, sigurno plaćanje te brzu i sigurnu isporuku. Smartus je definitivno jedna od takvih trgovina, a povrh svega, iz ovog primjera akcije u kojoj će kupci imati popust od 11% na sve uređaje vidimo da su spremni kreirati razne pogodnosti za svoje kupce. To pokazuje da im je stalo i to je uvijek lijepo za vidjeti.

Besplatna dostava iznad 500 kuna

Osim sjajnog popusta od 11% na sve proizvode koji se mogu pronaći u ponudi ove trgovine, još jedna vrlo privlačna činjenica je da će sve dostave za koje je račun veći od 500 kuna biti apsolutno besplatne. Dakle, što god kupili iznad spomenute vrijednosti, bit će vam besplatno dostavljeno na kućni prag i to u najkraćem mogućem roku. Zaista je teško odbiti ovu sjajnu ponudu znajući koliko prostora za uštedu ima u trgovini Smartus!

Podsjetnik

Za kraj, još je jednom bitno napomenuti da će spomenuta akcija popusta od 11% na sve proizvode biti aktivna samo u četvrtak, 11. studenog, tako da nemojte gubiti vrijeme i počastite se nekim od sjajnih proizvoda!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Akcije Crnog Petka u punom su jeku, a kada je tako, teško je izbjeći onu o kojoj smo nedavno pisali. Riječ je o akciji...

Akcije

Crni Petak oduvijek je bio najdraže razdoblje u godini mnogima, posebice onima koji vole kupovinu. Osim činjenice da su nam Božić i Nova godina...

Akcije

Singles Day ili Dan samaca, koji se obilježava 11. studenog, dan je kad počinje sezona praznika i velike kupovine. Tradicionalno se obilježava u Kini,...

Web & IT

Dosadašnje recenzije webshopova pokazale su kako sve te trgovine imaju vrlo širok asortiman. Također gotovo svi imaju fizičke dućane. Iznimka od tog pravila je...

Oglašavanje