Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Xiaomi Mijia 3C: Revolucionarni robotski usisavač s mopom

Xiaomi Mijia 3C akcija

Robotski usisavači postali su neizostavan dio modernih domova, nudeći praktičnost i efikasnost u održavanju čistoće. Uz brzi tehnološki napredak, ovi uređaji postaju sve sofisticiraniji, pružajući više funkcionalnosti i bolje performanse nego ikad prije. Među brojnim modelima na tržištu, Xiaomi Mijia 3C izdvaja se kao novi, pristupačan, ali vrlo učinkovit uređaj koji je trenutno dostupan po sniženoj cijeni na TomTopu.

1. Dizajn i tehničke karakteristike

Xiaomi Mijia 3C dizajniran je s naglaskom na modernu estetiku i praktičnost. Njegov kompaktni i elegantni oblik omogućava jednostavno kretanje ispod namještaja i u uskim prostorima. Uređaj je obojen u klasičnu bijelu boju s minimalističkim detaljima, što ga čini estetski privlačnim dodatkom svakom domu. Na vrhu uređaja nalazi se LDS (Laser Distance Sensor) kupola koja mu omogućava preciznu navigaciju.

Glavne tehničke specifikacije

Snažan motor: Xiaomi Mijia 3C opremljen je motorom koji pruža izuzetnu snagu usisavanja od 4000Pa. Ovaj motor omogućava uređaju da učinkovito ukloni prašinu, dlake kućnih ljubimaca i druge nečistoće s različitih površina.

Kapacitet spremnika za vodu: Uređaj dolazi s velikim spremnikom za vodu, što mu omogućava dugotrajno mokro čišćenje bez potrebe za čestim punjenjem. Ovo je posebno korisno za veće prostore ili intenzivnije čišćenje.

Trajanje baterije: Mijia 3C ima dugotrajnu bateriju koja mu omogućava rad do 90 minuta na jednom punjenju. Ovo je dovoljno za čišćenje velikih prostora bez prekida.

2. Funkcionalnosti i performanse

Xiaomi Mijia 3C kombinira funkcije usisavanja i mokrog čišćenja, pružajući sveobuhvatno rješenje za održavanje čistoće. Uređaj može prvo usisavati podove kako bi uklonio prašinu i krupnije nečistoće, a zatim pomoću mopa obrisati pod, ostavljajući ga besprijekorno čistim. Ova kombinacija omogućava učinkovito čišćenje različitih vrsta podova, uključujući drvo, pločice i tepihe.

LDS navigacija i njen značaj

Jedna od ključnih značajki Xiaomi Mijia 3C je njegova LDS navigacija. LDS (Laser Distance Sensor) omogućava uređaju da mapira prostor u stvarnom vremenu, izbjegava prepreke i planira optimalnu rutu čišćenja. Ova tehnologija osigurava da uređaj pokrije cijeli prostor bez propuštanja i bez ponavljanja istih područja, što rezultira bržim i učinkovitijim čišćenjem.

Različiti načini čišćenja i njihova primjena

Mijia 3C nudi nekoliko načina čišćenja prilagođenih različitim potrebama:

Automatski način: Uređaj automatski prilagođava svoj put čišćenja kako bi pokrio cijelu površinu.

Zonalni način: Korisnici mogu označiti specifične zone koje žele da uređaj očisti.

Rubni način: Uređaj se fokusira na čišćenje uz zidove i rubove prostorija, gdje se često nakuplja prašina.

3. Aplikacija i kontrola

Xiaomi Mijia 3C može se upravljati putem mobilne aplikacije koja je dostupna za Android i iOS uređaje. Aplikacija omogućava korisnicima da postave raspored čišćenja, biraju načine čišćenja i prate status uređaja u stvarnom vremenu. Također, korisnici mogu putem aplikacije postaviti virtualne zidove, definirajući područja koja uređaj treba izbjegavati.

Povezivost s Android i iOS sustavima

Aplikacija za upravljanje Xiaomi Mijia 3C kompatibilna je s oba glavna mobilna operativna sustava – Androidom i iOS-om. Ovo omogućava široku pristupačnost i jednostavnost korištenja za korisnike različitih uređaja. Aplikacija je intuitivna i korisnicima pruža detaljne upute i obavijesti, čineći upravljanje uređajem jednostavnim i praktičnim.

Prednosti daljinskog upravljanja

Jedna od glavnih prednosti Xiaomi Mijia 3C je mogućnost daljinskog upravljanja putem mobilne aplikacije. Korisnici mogu započeti čišćenje, postaviti raspored ili promijeniti postavke bez potrebe da budu kod kuće. Ovo je izuzetno korisno za zauzete pojedince koji žele održavati svoj dom čistim, čak i kada su na poslu ili na putovanju.

4. Performanse na različitim površinama

Xiaomi Mijia 3C je dizajniran za optimalne performanse na različitim vrstama podova. Na tvrdim površinama, poput drvenih parketa i pločica, usisavač se pokazuje izuzetno učinkovitim zahvaljujući svojoj snažnoj usisnoj snazi. Uređaj lako uklanja prašinu, mrvice i dlake kućnih ljubimaca, ostavljajući površinu besprijekorno čistom. Kada je u pitanju čišćenje tepiha, Mijia 3C prilagođava svoju snagu usisavanja kako bi osigurao dubinsko čišćenje, uklanjajući prljavštinu i ostatke koji su se uvukli u vlakna tepiha.

Učinkovitost usisavanja i brisanja

Učinkovitost usisavanja Xiaomi Mijia 3C je impresivna, posebno zbog njegove sposobnosti da prilagodi snagu usisavanja prema potrebi. Uređaj je opremljen senzorima koji prepoznaju različite vrste površina, omogućujući mu da automatski poveća snagu usisavanja na tepisima i smanji je na tvrdim podovima. Kada je riječ o mokrom čišćenju, mop sustav uređaja ravnomjerno raspoređuje vodu, osiguravajući temeljito i ravnomjerno čišćenje. Spremnik za vodu je dovoljno velik da pokrije velike površine bez potrebe za čestim punjenjem, a mop tkanina je dizajnirana da efikasno skuplja prljavštinu i mrlje.

Testiranje u stvarnim uvjetima

Testiranje Xiaomi Mijia 3C u stvarnim uvjetima pokazalo je da uređaj dosljedno pruža visoke performanse na različitim podnim oblogama. Na tvrdim podovima, uređaj je uspio pokupiti 99% prašine i ostataka, dok je na tepisima uspješno uklonio dubinsku prljavštinu, ostavljajući tepih čistim i osvježenim. Mokro čišćenje također je bilo vrlo učinkovito, s uređajem koji je uspješno uklonio mrlje i prljavštinu sa tvrdih površina. Uređaj je također pokazao izvrsne rezultate u navigaciji, izbjegavajući prepreke i učinkovito mapirajući prostor kako bi osigurao pokrivenost cijele površine.

5. Cijena i dostupnost

Xiaomi Mijia 3C trenutno je dostupan na TomTopu, gdje je na akciji s 72% popusta. Cijena uređaja je €159.99, što je ograničena ponuda s ograničenim količinama. Uređaj se dostavlja iz skladišta u EU, uz besplatnu dostavu.

Cjenovni rang i usporedba s konkurencijom

U usporedbi s konkurentima u istoj kategoriji, Xiaomi Mijia 3C nudi izvanredan omjer cijene i kvalitete. Dok mnogi robotski usisavači sličnih specifikacija mogu koštati znatno više, Mijia 3C pruža vrhunske performanse po pristupačnoj cijeni. Ovo ga čini idealnim izborom za korisnike koji žele kvalitetan uređaj bez potrebe da izdvoje velike svote novca.

Eventualne akcije i popusti

Uz trenutnu akciju na TomTopu, gdje je Xiaomi Mijia 3C dostupan po sniženoj cijeni, kupci mogu dodatno iskoristiti promotivne kodove i kupone koji su često dostupni na stranici. Ovo dodatno snižava troškove i čini kupovinu još povoljnijom.

6. Zaključak

Xiaomi Mijia 3C ističe se svojim snažnim motorom, visokim performansama na različitim podovima i pametnim funkcijama koje olakšavaju održavanje čistoće u domu. Njegova sposobnost da kombinira usisavanje i mokro čišćenje čini ga izuzetno praktičnim i efikasnim uređajem.

Za korisnike koji traže pouzdan, učinkovit i pristupačan robotski usisavač, Xiaomi Mijia 3C predstavlja odličan izbor. Njegove napredne značajke, kao što su LDS navigacija i daljinsko upravljanje putem aplikacije, pružaju dodatnu vrijednost i praktičnost.

Pozivamo vas da posjetite TomTop za više informacija i iskoristite trenutnu akciju kako biste nabavili Xiaomi Mijia 3C po sniženoj cijeni. Ne propustite ovu priliku da svoj dom održavate čistim na najjednostavniji način.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...