4 milijunska dobitka promašena “za dlaku”

Ako imate loš dan i rezultati ne idu kako ste predvidjeli i kako ste se nadali, imamo za vas 4 situacije u kojima je su igrače dijelile sekunde ili trenutak nepažnje od dobitaka koji mijenjaju život.

1,000,000 funti izgubljeno dolaskom novog trenera

David Moyes trebao je biti jedini pravi nasljednik Sir Alexa Fergusona. Ferguson je sam odabrao Moyesa kao glavnog i jedinog kandidata koji bi ga trebao naslijediti na klupi Manchester Uniteda. 2013. godine , Moyes je i dobio posao u Unitedu i trebao je nastaviti gdje je Ferguson stao. No, nastaviti gdje je on stao bio je izuzetno težak zadatak, znajući što je sve Ferguson učinio s Unitedom, ali unatoč tome, malo je ljudi moglo predvidjeti da će Moyes biti jedan od, ako ne i najgori trener u povijesti kluba. Nepoznati gospodin iz Walesa uplatio je 1 funtu na ishode 15 nogometnih utakmica. Mogući dobitak iznosio je milijun funti. Pogodio je 14, a jedini promašeni par bio je Manchester United protiv Liverpoola. Nakon što je United u sezonu krenuo s 4 boda iz 2 susreta, teško je bilo za očekivati kako će cijela sezona završiti katastrofalno pa je naš junak odigrao na pobjedu Crvenih vragova. Manchester je izgubio 2-1 i tako osobi koja je listić odigrala ubio sve nade u osvajanje ovog 7-znamenkastog iznosa.

Obrnuti rezultat otima još jedan milijun

Kladioničarske priče ne mogu završiti gore od ove. Zamislite da ste 90 minuta udaljeni od pretvaranja par penija u milijun funti. Tako se osjećao gospodin koji je 2013. godine odigrao točne rezultate svih 8 utakmica šesnaestine finala nogometne Lige prvaka. Pogodio je rezultat kojim će Bayern pobijediti Arsenala, Juventus pobijediti Celtica, PSG pobijediti Valenciju, Porto pobijediti Malagu i kojim rezultatom će Borussia Dortmund remizirati sa Shaktarom te Real Madrid s Manchester Unitedom. U tom trenutku imao je pogođeno 6 od 8 parova i ostala su mu samo dva meča: Galatasaray – Schalke i Barcelona Milan. Pogodio je točan ishod prvoga, a na drugom je odigramo na pobjedu Barcelone od 2:0. Mrak mu je sasvim sigurno pao na oči kada je vidio da je utakmica završila obrnutim rezultatom. Bilo je 2:0, ali za Milan.

Treći milijun neosvojen, iako su svi parovi pogođeni

Neiskusni 19-godišnji barmen, Jordan Donnellan, odigrao je listić sa 14 nogometnih ishoda i dobitak je je bio približno milijun funti. Pogodio je ishode svih parova koje je odigrao te se zaputio u kladionicu potvrditi svoj dobitak. Kada je došao tamo zaposlenik mu je objasnio da je odigrao vrstu listića “Weekend Result Rush” na kojoj oba tima mora zabiti barem po gol umjesto “Weekend Quickslip” listića gdje bi zapravo i ostvario svoj dobitak. Glasnogovornik kladionice Ladbrokes u kojoj je listić uplaćen bio je kratak nakon ovog događaja: “Ovo je kao da ste uplatili loto listić u Velikoj Britaniji i došli po dobitak jer su u Australiji izvučeni vaši brojevi.”

Prerano isplaćen listić

U našem zadnjem primjeru nesretnih kladioničara, glavni junak uplatio je 200 funti da će Leicester u sezoni 2015./2016. osvojiti Engleski Premiership nakon što je prethodne sezone jedva opstao u tom elitnom natjecanju. Kvota na takav ishod bila je 5000 što znači da bi dobitnik na ulog od 200 funti zaradio okrugli milijun. U prvom kolu Leicester je pobijedio Sunderlanda rezultatom 4:2, a gospodin koji je odigrao prvobitni listić iskoristio je opciju ranije isplate listića i za ulog od 200 funti isplatio je 245 funti. Naravno, da je bio strpljiviji i imao više povjerenja u svoju ekipu, mogao se obogatiti u roku jedne nogometne sezone. Iako je zaradio na svojoj okladi teško se može nazvati pobjednikom. S druge strane, ostvario je čist profit od čak 45 funti!

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.