1xbet i Betwinner kladionice – Upozorenje prije klađenja!

Update: 1xbet i Betwinner kladionice više nisu legalne u Hrvatskoj, stoga ne preporučamo da igrate na njima jer možete doći u situaciju da vam ne žele isplatiti dobitke ili još gore da vam ih porezna uprava zaplijeni, i pritom vas još i kazni!

Odredbama članka 68. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, 87/09), zabranjeno je sudjelovanje u inozemnim igrama na sreću ako se ulozi uplaćuju na području Republike Hrvatske.

Ovdje pogledajte listu hrvatskih kladionica koje rade u Hrvatskoj

Bonus do:
700€
Paket dobrodošlice + risk-free bet od 30€
* Vrijedi samo za nove registracije

4.8

Zavrti:
Kotač sreće
i osvoji do 1000% bonusa
* Vrijedi za nove korisnike

4.5

Bonus do:
400 EUR
Na prvu uplatu
* Vrijedi samo za nove registracije

Popularni bonusi u hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotač sreće.

4.3

Bonus:
100€
Na prvu uplatu
* Vrijedi samo za nove registracije

4.3

Bonus do:
100 eura
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije

3.8

Besplatna oklada:
20 eura
Free Bet bez uplate
* Vrijedi za nove igrače

3.5

Promocija:
10 eura
Za najuspješnije igrače

3.3

Bonus do:
300€
Paket dobrodošlice
* Vrijedi samo za nove registracije

3.3

1xbet ili njen clone, Betwinner kladionica, relativno gledajući još uvijek je nova na tržištu, ali već dobar niz godina poznata je diljem svijeta i izgradila je respektabilno ime za sebe. Ova kladionica s ruskom pozadinom ima licencu iz male otočne državice u Južnoj Americi – Curacao. Trenutno 1xbet i Betwinner broje više od 1.000.000 igrača od kojih većina dolazi iz zemalja Istočne Europe, Portugala, Njemačke te iz Afrike gdje je ovaj brand uspio ostvariti mnogo lokalnih licenci.

Također, 1xbet i Betwinner uspjeli su uspostaviti suradnju i sponzorirati neke od poznatijih sportskih kolektiva i organizacija kao što su FC Barcelona, španjolska La Liga ili talijanska Serie A. Od većih kladionica, ovi ruski giganti ističu se najviše svojim brzim isplatama, odličnim kvotama i ogromnom pokrivenošću što se tiče sportske ponude.

Registracija na 1xbet ili Betwinner kladionicu

Kada se radi o registraciji na 1xbet kladionicu ili Betwinner kladionicu, ona se ne razlikuje puno od registracije na bilo koju drugu stranicu. Štoviše, poprilično je jednostavna i nudi korisniku više opcija za odabir na koji se točno način želi registrirati na što također nismo navikli kada se radi o online klađenju. Neki od načina na koji se možete registrirati na 1xbet kladionicu ili na njen clone Betwinner su:

 • putem e-mail adrese
1xbet registracija

Registracija putem e-mail adrese oblik je registracije na koji smo najviše naviknuti budući da većina stranica koje koristimo u svakodnevnom životu od vas zahtijevaju da ostavite svoju e-mail adresu te će vam putem iste te adrese poslati link na čiji klik potvrđujete svoju registraciju. Na isti način funkcionira i registracija putem e-mail na 1xbet i Betwinner kladionicu. Uz svoj e-mail, potrebno je ostaviti neke od osobnih podataka kao ime, prezime, grad te valutu s kojom želite igrati. Uz to, potrebno je kreirati jedinstvenu lozinku koja će vam biti potrebna prilikom prijave na stranicu.

 • telefonom
1xbet registracija

Prilikom registracije brojem telefona, odnosno mobitela, sve što je potrebno jest da unesete svoj broj i odaberete željenu valutu s kojom želite igrati. U roku od par sekundi na vaš broj doći će SMS poruka s detaljima koji su potrebni za završetak registracije i bit ćete spremni za igru.

 • jednim klikom
1xbet registracija

Registracija jednim klikom od korisnika zahtjeva samo odabir željene valute s kojom želi igrati na Betwinner ili 1xbet kladionici. Prilikom odabira valute te klika na registraciju, sustav će automatski korisniku generirati podatke za prijavu, točnije korisničko ime i lozinku. Korisnik to korisničko ime i lozinku treba spremiti na sigurno jer će ih ubuduće koristiti za prijavu. Ova metoda nije baš preporučljiva osim ako ste u žurbi jer puno je sigurnije da sami osmislite svoju lozinku koju onda neće moći zagubiti i ostati bez mogućnosti igre na stranici.

 • putem društvenih mreža
1xbet registracija

Sasvim sigurno novitet kod registracije na neku online kladionicu je registracija društvenim mrežama. Nekako smo svi mi oduvijek odvajali kladionice i društvene mreže kao dva različita pojma no Betwinner ili 1xbet kladionica svojim korisnicima nudi ovaj laki način registracije na svoju stranicu. Ako posjedujete neku od društvenih mreža kojima se moguće registrirati na Betwinner odnosno 1xbet kladionicu, potrebno je samo odabrati o kojoj se radi te odabrati valutu s kojom želite igrati. Bit će potrebno prijaviti se na svoj račun na društvenoj mreži i kladionici dopustiti pristup. Betwinner odnosno 1xbet će odraditi ostalo za vas.

Načini uplate na 1xbet kladionici

Još jedna stvar koja 1xbet i Betwinner kladionice čini jedinstvenom i boljom od svojih konkurenata jesu načini na koji korisnik može uplatiti te isplatiti svoja sredstva. Postoji pregršt internetskih servisa za plaćanje te e-novčanika koje 1xbet ili Betwinner prihvaća, uključujući i PayPal koji koristi ogroman broj korisnika diljem svijeta, ali najčešće nije podržan od strane kladionica i viđen kao način uplate na neku od kladionica. Na Betwinner ili 1xbet kladionicu tako možete uplatiti sljedećim metodama:

 • Perfect Money
perfect money - metoda uplate na 1xbet kladionicu

Ova metoda uplate korisniku se prikazuje kao preporučena metoda zbog svoje jednostavnosti i brzine jer Perfect Money je jedna od vodećih svjetskih tvrtki za slanje i primanje novca putem Interneta, ali najčešće se koristi kod osoba s manjim tvrtkama za jednostavnije plaćanje.

 • bankovne kartice
kartice - metoda uplate na 1xbet kladionicu

Uplata bankovnim karticama jedan je od uobičajenih načina uplate u svim svjetskim kladionicama pa ne čudi ni najmanje da 1xbet odnosno Betwinner kladionica također svojim korisnicima nudi isti način uplate sredstava za igru.

 • e-novčanici
e-novčanici - metoda uplate na 1xbet kladionicu

E-novčanici u vrlo su brzom roku od svoje prve pojave postali vrlo popularan način plaćanja putem Interneta. Kao što smo rekli, Betwinner odnosno 1xbet kladionica nudi velik broj načina uplate i doista se radi o zavidnom broju e-novčanika koji su podržani na toj stranici, uključujući i spomenuti PayPal.

 • sustavi za plaćanje
metoda uplate na 1xbet kladionicu

Uz e-novčanike, na Internetu su često korišteni i sustavi za plaćanje kao Neteller, ecoPayz ii Payeer te ukoliko posjedujete bilo koji od navedenih, bez problema ćete moći uplatiti sredstva na svoj 1xbet ili Betwinner račun.

 • prepaid kartica Paysafecard
paysafecard - metoda uplate na 1xbet kladionicu

Jedan od najpopularnijih načina plaćanja putem Interneta danas je kupovina Paysafecard bonova. Izuzetno su jednostavni za korištenje te su najsličniji bonovima za mobitele. Paysafecard bonove možete kupiti na bilo kojem kiosku ili benzinskoj crpki te u određenim trgovinama, a sadrže 16-znamenkasti kod koji je potrebno prepisati na stranicu prilikom uplate na svoj račun.. Dolaze u vrijednostima od 50, 100, 200 i 500 kuna.

 • kriptovalute
1xbet kripto - metoda uplate na 1xbet kladionicu

Postoji čak 25 različitih načina i kriptovaluta s kojima također možete uplatiti svoja sredstva na svoj 1xbet odnosno Betwinner račun. Ukoliko posjedujete sredstva u nekoj od gore navedenih kriptovaluta možete uplatiti na svoj račun. Ako još nemate svoj internetski novčanik u kojem čuvate svoje novce u kriptovalutama, Berwinner ili 1xbet vam nudi link putem kojeg u roku od 5 minuta možete otvoriti svoj novčanik za čuvanje sredstava u kriptovalutama.

Načini isplate na Betwinner ili 1xbet kladionici

Berwinner odnosno 1xbet kladionica svojim korisnicima nudi da sredstva isplaćuju na jednak broj načina na koje su ih mogli i uplatiti. Pritom ne računamo sustave kao Paysafecard bonovi je oni funkcioniraju samo u jednom smjeru te je nemoguće isplatiti sredstva na njih. Uz to, korisniku se nudi i opcija direktnog isplaćivanja sredstava na njegov bankovni račun. Na sljedećoj slici možete vidjeti sve moguće opcije za isplatu sredstava, a njih je doista mnogo.

1xbet metode isplate

Valja napomenuti i istaknuti da se sve uplate na 1xbet kladionicu obavljaju u roku par sekundi, odnosno gotovo odmah su dostupne na vašem računu. Isto tako, isplate na sve internetske servise i e-novčanike ne traju duže od 15-ak minuta. Duljina isplate na kreditnu karticu može trajati od jedne minute do 7 radnih dana, ovisno o različitim faktorima.

Kada se radi o ograničenjima iznosa uplate i isplate, 1xbet je također jedinstvena kladionica jer svojim korisnicima nudi minimalnu uplatu i isplatu od samo 1 eura na što nismo baš navikli budući da je nekako tradicionalno minimalna uplata na online kladionice od 5 do 10 eura.

Bonusi i promocije na 1xbet kladionici

Kao što je čest slučaj u online kladionicama, i 1xbet kladionica svojim novim korisnicima nudi razne pogodnosti. Prilikom prve uplate svakom korisniku 1xbet kladionica poklonit će jednak iznos koji su uplatili (do 100 eura) na bonus račun. Kako bi igrač mogao koristiti sredstva s bonus računa na svom primarnom računu potrebno je zadovoljiti neke uvjete. Za bonus na prvu uplatu ti uvjeti zahtijevaju od korisnika da u roku od 24 sata iznos poklonjenog bonusa tri puta uloži na listić s najmanje tri para minimalnih kvota 1,40. Ukoliko korisnik uspješno zadovolji uvjete bonusa, preostala sredstva s bonus računa, ne veća od inicijalne uplate na račun, bit će dodana na njegov primarni račun.

Uz bonus dobrodošlice, 1xbet kladionica nudi isti bonus za prvu uplatu do 100 eura koju obavite petkom. Bonus je još poznat i kao “Sretni petak”, a njegovi uvjeti isti su kao oni kod bonusa prve uplate.

Da to ne bude sve, 1xbet kladionica nudi i “Pobijedi 1xbet!” bonus ponedjeljkom gdje se bonus sredstva u količini uplate dodjeljuju korisniku na račun za igranje igrica na stranici. Također je potrebno uložiti triput količinu bonusa, ali ovaj put na odjeljku “1xgames” namijenjenom za razne igrice.

Uz sve spomenute bonuse, 1xbet kladionica nudi opciju nagrađivanja korisnika koji na stranicu dovedu još nekoga te za taj čin nudi i više nego bogate nagrade u kojima možete ostvarivati profit ovisno o tome koliko je uspješna osoba kojoj ste preporučili stranicu. Na kraju spomenimo i različite promotivne akcije na stranici gdje na “Promo” odjeljku možete svakodnevno pratiti postoji li neka nova ponuda za vas. Također, korisnicima koji često igraju na 1xbet stranici dodjeljuju se promotivni bodovi koji mogu biti iskorišteni na razne način od kojih je jedan kupovima promo kodova koji se koriste kao ulog.

Jedna od ponuda koja je jedinstvena, a postoji samo na 1xbet kladionici je “Advancebet”. Riječ je o načinu klađenja u kojem možete uložiti dio sredstava koja još niste dobili, a imate priliku jer čekate na jedan ili više listića. U tom slučaju ulažete svoja još ne dobivena sredstva te se ulog koji ste odigrali odbija s dobitka listića koji čekate.

Prilikom klađenja postoji i opcija “Cash out” koja korisniku nudi isplatu ponuđenog dobitka i prije nego što je susret završio. Točnije, kladionica na osnovu trenutnog stanja listića koji je korisnik uplatio istom kreira ponudu da isplati određeni dobitak dok svi događaji još nisu završili. Na ovaj način možete se osigurati te ranije isplatiti svoje listiće ukoliko smatrate da je to isplativo.

Izgled 1xbet kladionice

1xbet izgled stranice

Izgled stranice u početku možda je malo previše neuredan novim korisnicima i navigacija po istoj nije baš jednostavna i smooth kao što smo navikli na nekim drugim stranicama. No, kao što je to sa svime u životu, nakon nekog vremena lako se naviknuti i navigirati po stranici, iako ako moramo negdje dodijeliti nekakav negativni bod 1xbet kladionici, to bi vjerojatno trebalo biti za njezin izgled. Ipak, neke stvari su poprilično pojednostavljene pa tako na lijevoj strani korisnik ima brzi pristup željenom sportu pa tako i događaju kojem želi pristupiti, a u gornjoj alatnoj traci može odabrati kategoriju u kojoj želi okušati svoju sreću kao što su klađenje, klađenje uživo, casino, igre itd.

Ponuda 1xbet kladionice

Došli smo i do onog zapravo najvažnijeg, a to je ponuda. 1xbet kladionica svojim korisnicima nudi pregršt zanimljivih kategorija u kojima može okušati svoju sreću, a mi ćemo spomenuti koje su to.

ponuda 1xbet kladionice
 • Sportovi i klađenje uživo

Naravno, osnova svake kladionice je svojim korisnicima pružiti obično klađenje te, u današnje vrijeme neizostavno, klađenje uživo. Gotovo ne postoji sport na svijetu koji ne možete pronaći u 1xbet kladionici kao i neka događanja koja nisu vezana za sport kao što su politički izbori, talent show ili nešto treće. Sportsko klađenje tako broji preko 60 tisuća događaja mjesečno u više od 50 sportova. U ponudi na, primjerice, nogomet korisnik će u većini slučajeva pronaći i do 500 različitih vrsta oklada na samo jedan meč.

Te oklade uključuju onu osnovnu ponudu te sitne detalje kao što su načini na koji je gol postignut ili u kojoj minuti će isti biti postignut. Možemo sa sigurnošću reći da kladionica pruža jednako dobro iskustvo igranja korisnicima koji se klade na popularne sportove kao nogomet, košarka ili tenis te korisnicima koji su ljubitelji nekih malo manje popularnih sportova.

Klađenje uživo korisnicima nudi više od 1000 događaja dnevno s odličnim kvotama i velik broj istih događaja pokriven je i video prijenosima kako bi se poboljšalo iskustvo klađenja svima. Korekcije kvota ovisno o događanjima na određenim događajima su izuzetno brze što korisniku dodatno olakšava odabir pravog ishoda prilikom uplate listića na događaj uživo.

 • Casino i casino uživo
1xbet casino izgled

Kasino odjeljak 1xbet kladionice je, možemo reći, ostvarenje sna za svakog ljubitelja casino igara. S otprilike 800-tinjak raznih igara, sasvim je sigurno da će svatko uspjeti pronaći nešto za sebe. Igre u casinu možete pretražiti po imenu, kategorijama ili čak i po proizvođaču. Neke od kategorija igara koje se nude su: baccarat, blackjack, poker, slotovi, bingo, keno i još pregršt drugih. Također, korisnicima se nudi i mogućnosti igranja casina uživo, odnosno casina u kojem imaju videoprijenos i mogu pratiti događanja kako se ona odvijaju u tom trenutku.

1xbet casino uživo izgled

Ova vrsta igranja popularnih casino igara korisnicima pruža drukčije iskustvo i osjećaj koji ih zapravo približava pravim zbivanjima u casinu, ali iz udobnosti svoga doma. Prilikom igranja casino igara uživo, često korisnici mogu komunicirati međusobno pa čak i dealerima koje gledaju putem videoprijenosa.

 • 1xGames
izgled 1xgames stranice

1xGames odjeljak korisnicima pruža mogućnost igranja raznih jednostavnih igrica za novce ili iz zabave. Postoji velik broj različitih igrica u kojima možete okušati svoju sreću od kojih su neke poprilično inovativne i postoje samo na stranici 1xbet kladionice.

 • Virtualni sportovi
izgled 1xbet virtualne ponude

Virtualni sportovi identična su vrsta klađenja kao i na prave sportske događaje, a jedina razlike je zapravo ta da su svi sportski događaji u ovom odjeljku virtualni. To bi značilo da računalo nasumično generira neki sportski događaj po vašem izboru, a vi se možete kladiti u eventualni ishod istoga.

 • TV igre
1xbet tv igre

TV igre svode se najčešće na igre na sreću koje možete pratiti u videoprijenos te korisnici istima mogu pristupiti 24 sata dnevno. Ovo je odlično rješenje za sve koji se žele okušati u igrama kao loto ili bingo, a nemaju mogućnosti ili volje otići uplatiti fizički listić.

 • Bingo
1xbet bingo

Svi su upoznati s konceptom igre bingo. Radi se o vrlo zabavnoj igri izvlačenja brojeva u kojoj možete dobiti na razne načine ukoliko se izvuku određeni brojevi koje imate na svom listići. 1xbet kladionica stoga brine i o ljubiteljima te igre te nudi veći broj različitih zabavnih i interaktivnih verzija za svoje korisnike.

 • Toto
1xbet toto

Toto je igra starog kova, odavno poznata svim ljubiteljima sportskog klađenja. Ovdje u principu kladionica korisniku odabire sportske susrete čije ishode on mora točno predvidjeti. 1xbet kladionica tako nudi toto ponude u velikom broju raznih kategorija kao što su nogomet, košarka, hokej i još mnogo raznih varijacija.

 • Financijske oklade
1xbet financije

Financijske oklade inovativni su i jedinstveni način klađenja koji 1xbet pruža svojim korisnicima. Ovdje korisnik ima priliku kladiti se na određenu valutu te pokušati predvidjeti hoće li njena vrijednost pasti ili skočiti u određenom vremenskom periodu.

 • Poker
1xbet poker

Naravno, što bi jedna renomirana online kladionica bila bez svoje poker platforme. 1xbet kladionica nudi svojim igračima mogućnost igranja pokera na raznim običnim stolovima protiv drugih igrača, Sit n’ Go turnire, obične i satelitske turnire te razne inovativne načine za igranje pokera. Kada se radi o pokeru na 1xbet kladionici, veliki je hendikep činjenica da zapravo poprilično malen broj igrača koristi poker. To ne bi trebalo čuditi jer igrači koji su ljubitelji pokera nisu nužno ljubitelji i klađenja, a budući da postoji velik broj puno boljih platformi za poker, rijetko se odlučuju koristiti ovu koju 1xbet nudi svojim korisnicima.

Korisnička podrška

Korisnicima kladionice ponekad je vrlo važno znati da kladionica u kojoj igraju ima uslužnu korisničku službu koja im može priskočiti upomoć u svakoj situaciji. 1xbet kladionica tako uz službeni e-mail na koji možete potražiti pomoć u vezi vaših upita te telefonski broj na koji možete nazvati ima i online chat korisničku podršku čiji su agenti korisnicima na raspolaganju 24 sata dnevno kako bi pokušali popraviti 1xbet iskustva svojim igračima.

Agenti službe za podršku poprilično su ljubazni i odgovaraju u kratkom roku na sve upite. Nažalost, još uvijek ne postoji služba za korisnike na hrvatskom jeziku te je potrebno znati se služiti engleskim ili ruskim jezikom. Ne možemo sa sigurnošću još znati hoće li 1xbet proširiti korisničku službu na još neke strane jezike.

Mobilna aplikacija

1xbet mobilna aplikacija

Razvojni time 1xbet kladionice kreirao je i aplikaciju za Android te iOS mobilne uređaje. Aplikacija je poprilično jednostavna za korištenje i vrlo pregledna. Putem aplikacije također možete nadoplatiti svoj račun, kladiti se, igrati igre i koristiti ostale ponude te naposljetku i isplatiti sredstva nekom od spomenutih metoda za uplate i isplate.

Zaključak

Po svemu viđenom iz ponude koju 1xbet ili Betwinner kladionica nudi svojim korisnicima, a ta ponuda je ogromna, teško se oteti dojmu da je Betwinner odnosno 1xbet kladionica jedna od najsuvremenijih kladionica na koje smo naišli te nas začuđuje relativno malen broj registriranih korisnika. Ono što je očito jest da 1xbet i Betwinner užurbano rade na svojoj popularizaciji budući da nije rijetkost da vidimo njihove reklame diljem velikih sportskih događaja širom svijeta. Njihove ponude, razni bonusi i ogroman broj izbora zanimljivih sadržaja za korisnike definitivno će u vrlo kratkom periodu vremena privući velik broj novih zaljubljenika u klađenje i sve što se povezuje s istim.

Update: Betwinner i 1xbet kladionice više nisu legalne u Hrvatskoj, stoga ne preporučamo da igrate na njima jer možete doći u situaciju da vam ne žele isplatiti dobitke ili još gore da vam ih porezna uprava zaplijeni, i pritom vas još i kazni!

Odredbama članka 68. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, 87/09), zabranjeno je sudjelovanje u inozemnim igrama na sreću ako se ulozi uplaćuju na području Republike Hrvatske.

Za listu kladionica koje rade u Hrvatskoj, kliknite ovdje.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.