Crni niz na kladionici: Što napraviti kada krene loša serija oklada?

Najgori period svakog kladioničara je takozvani crni niz, kada poveže veći broj gubitnih oklada. Što napraviti u tom trenutku? Može li se uopće nešto napraviti da se ta serija zaustavi i da ponovno krenemo ostvarivati profit od kladionice?

Crni niz je normalan u klađenju

Prije nego počnete lupati glavom o zid, pa čak počnete sumnjati u svoje kladioničarske sposobnosti, shvatite da je loš niz oklada dio ove igre. Čak i najuspješniji kladioničari, oni koji su svoje znanje gradili godinama kroz tisuće i tisuće oklada, ostvarenih gubitaka i profita. I za njih je neizbježno da s vremena na vrijeme uđu u lošu seriju. Ali, oni su na to spremni, više puta su to doživjeli u svojoj “karijeri”, stoga im je lakše prijeći preko toga. Jeste li vi spremni? Nije moguće znati kada će taj trenutak doći, ali morate biti psihički i financijski spremni podnijeti ga kad dođe.

Veliko pitanje u ovom slučaju je – što ako vas takva serija dovede do bankrota? U tom slučaju, vaš strategija klađenja nije bila dobra. Na crnu seriju uvijek treba biti spreman. Banka mora biti kvalitetno raspoređena kroz uloge, jer u suprotnom će vas i manji crni niz pojesti dok kažeš “fix“. Crna serija zato je dobra prilika da preispitate svoju strategiju klađenja, te odabir visine uloga i prognoza.

Uzmite pauzu, možda vam je potrebna

Kada nastupi crni niz, jasno je da s njom dođe i nervoza. Vidite li da gubite tlo pod nogama, i da se budžet dobro smanjio, naravno da u vama raste pritisak. Kako vi reagirate u takvim uvjetima? Neki će se snaći, no, na neke takav pritisak jako loše utječe. Ako shvatite da crni niz utječe na vas, da ne možete hladne glave birati parove, možda je pravo vrijeme da stanete na loptu, te uzmete predah od klađenja. Uzmite nekoliko dana, nećete puno izgubiti, a moglo bi vas vratiti na pravi put

Analizirajte povijest svojih oklada

Predah može biti idealan trenutak da napravite analizu svojeg klađenja. Otvorite povijest svojih oklada i tražite greške u svojem sistemu. Tko zna, možda je u njemu problem. Ako i nije, možda ćete ga dodatno usavršiti. Jeste li prenaglili u nekim odlukama? Možda ste negdje previše uložili? A negdje previše riskirali? Ako vam je banka ozbiljno oštećena zbog jedne crne serije, tada nešto ozbiljno nije dobro s vašim sistemom klađenja.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama
GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

Postavite si pitanje za svaku okladu; jeste li se držali svojeg plana ulaganja? Ako niste, zabilježite si tu oklada, čak ako je ista bila dobitna. Unatoč tome što je ostvaren profit, odluka da se ne držite svojih pravila nije dobra. Označite sve takve oklade i podvucite crtu. Dugoročno, to sigurno nije isplativo. Jeste li ozbiljno analizirali timove prije uplate, kao što to inače činite? Budite iskreni kod takve procjene, vama je od koristi. Nema boljeg načina za treniranje vlastite discipline nego da u crnoj seriji nađete svoje propuste i ispravite ih. Činit ćete ih sve manje i manje u budućnosti, samo kada znate da postoje.

Nemojte se uplašiti, nemojte biti kukavica

Crna serija na ljudima ostavi trag. Moguće je da će vas pod pritiskom uhvatiti panika, da ćete početi eksperimentirati, mijenjati uloge i način klađenja. To nije dobar način kojim tražite izlazak iz crne serije. U dobru i u zlu, neka vam bude geslo kada odaberete svoj sistem klađenja. Moguće je da ste odabrali krivu strategiju klađenja ako tek krećete u svijet klađenja, no, ako je vaš sistem dobro funkcionirao mjesecima, očito je da nije problem u njemu. Stoga, nemojte na prvom većem nizu promašaja sve mijenjati iz korijena, budite ustrajni u svojem naumu.

Prijeđite preko toga, krenite u nove pobjede

Ako vas je crni niz srušio na pod, jednostavno ustanite, otresite prašinu s odjeće, te uzdignute glave krenite u potragu za novom okladom. Dobitak je najbolji lijek za ozljede nastale od crnog niza.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.