Kako povećati broj dobitnih oklada?

Klađenje je hobi mnogih, ali isto tako se ne mogu baš mnogi pohvaliti nekim značajnijim uspjehom. Naravno, uvijek će biti dobitnih oklada, ali u reali, uglavnom prevladavaju one gubitne. Razlozi tome mogu biti mnogi, a sve se svodi na neoprezno biranje parova i klađenje iz čistog razloga da bi imali nešto uplaćeno umjesto da razmislimo na što zapravo igramo. Postoje razne smjernice koje mogu pomoći igračima da povećaju svoj broj dobitnih oklada, a mi ćemo spomenuti neke od njih.

Nađite vrijednost u okladi

Klađenje na sport na stranicama kao bet365 možemo gledati i kao ulaganje. Veliki trgovci dionicama i osobe koje se klade imaju zajedničko to da pokušavaju pronaći savršeno ulaganje koje bi im se na kraju moglo isplatiti. Ako igrač nauči pronaći oklade koje imaju svoje vrijednosti proći će puno bolje od onoga koji konstantno igra na favorite. Svijet profesionalnog sporta nepredvidljiv je do te mjere da je čak i klađenje na favorite u suštini gubitnička strategija gledano dugoročno. Ulagači na burzi i drugi financijski profesionalci izbjegavaju dionice koje su u trendu. Isto tako bi i igrači kladionice trebali pronaći podcijenjene sportaše i momčadi koje imaju šansu te profitirati od njih.

Igrajte samo na oklade za koje ste sigurni

Iako ništa u svijetu sporta nije 100% sigurno, za nas kao pojedince neke oklade će imati toliko smisla da ćemo reći da su stopostotne sigurnosti. Svaka vaša oklada trebala bi biti potkrijepljena tom istom razinom samopouzdanja. Svakom paru koji vidite u ponudi kladionice možete dati neku šansu za prolazak, a iako smatrate da bi neki par mogao biti dobitan 60% naspram 40%, koncentrirajte se samo na one kojima dajete blizu 100%. Naravno, takvi parovi će biti izuzetno rijetki i ponekad će se desiti duži vremenski period da ne naiđete na njih, ali to samo znači da racionalno razmišljate i ne želite igrati na bilo što. Ovo je možda najveći izazov kada je o disciplini igrača riječ jer svi želimo konstantno nešto pratiti i osjećati onaj adrenalin kada igra ekipa na koju smo se kladili. No, to može biti jako loše u konačnici i to treba izbjegavati u širokom luku. Također, to se može primijeniti i na odabir kladionice u kojoj igrate, a pri tome vam mogu pomoći stranice poput bet-fogadas.

Nađite najveće kvote

Sasvim je sigurno da par na koji želite igrati postoji u gotovo svakoj kladionici na tržištu. Ovo ste sigurno čuli već stotinu puta, ali nemaju sve kladionice iste kvote na taj događaj. Ako želite povećati broj svojih dobitnih oklada i osvojiti veće iznose, važno je da se upustite u istraživanje koja kladionica nudi najvišu kvotu. To bi značilo da morate igrati na više kladionica istovremeno i trošiti nešto vremena na istraživanje, ali to je ništa u usporedbi s profitima koje možete bilježiti. S druge strane, ako se odlučite igrati u samo jednoj kladionici, prepuštate se njoj na milost ili nemilost jer morate igrati po kvotama koje je ona odredila bez neke mogućnosti izbora. Samim time sužavate si izbor i ograničavate potencijalni profit. Oni kojima se igranje u više kladionica čini napornim ne bi se trebali kladiti zbog profita, već samo iz zabave za manje uloge.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.