Klađenje uživo može biti i zabavno i profitabilno

Klađenje uživo ili na engleskom live betting, iznimno je popularna vrsta klađenja koja je postala omiljena razonoda dobrim sportskim znalcima.

U posljednjih nekoliko godina, pojavom mnogobrojnih sportskih prijenosa, koji se emitiraju i na televiziji i online, klađenje uživo je doživjelo veliki rast i pobudilo veliki interes svih ljubitelja sportske kladionice.

Prednosti klađenja uživo su mnogobrojne, a najveća od njih je svakako gledanje svog omiljenog sportskog kanala dok u isto vrijeme pratite što se događa s koeficijentima vezanim uz vašu kombinaciju na listiću.

Klađenje uživo može donijeti sigurnu zaradu

Morate poznavati određena pravila i činjenice vezane uz klađenje uživo, kako bi bili što bolji u njemu.

Kod klađenja uživo vrlo je bitno znati da klađenje na postojeće koeficijente koji su postavljeni prije nekog sportskog natjecanja više nije moguće jednom kada  natjecanje započne.

Tom se prilikom otvara posebna vrsta klađenja uživo, gdje se koeficijenti kontinuirano mijenjaju ovisno o različitim faktorima koji se pojavljuju u igri.

Tako koeficijenti često ovise o sastavu tima i kako on igra, o količini novca uplaćenog na neki ishod, o preostalom vremenu igre, i sl.

Dobar primjer kako vrijeme utječe na koeficijente vidi se u nogometnim utakmicama. Broj golova u nogometnim utakmicama nije izrazito velik pa se zbog toga koeficijent mijenja što se više bliži kraj utakmice.

Recimo, ako jedna momčad vodi jednim golom prednosti koeficijent na pobjedu te momčadi postaje sve manji što se više bliži kraj utakmice, jer je manja mogućnost da se preokrene rezultat u korist drugog tima.

Na isti način na koeficijente utječu i neki drugi faktori koji se pojavljuju u igri, kao npr. jedanaesterci ili crveni kartoni.

Svježe informacije su ključne za klađenje uživo

Gledanje natjecanja iznimno je bitno za klađenje uživo jer i svaka mala promjena na terenu ili igri donosi promjenu u koeficijentima.

Kašnjenje TV prijenosa za par sekundi s obzirom na sportski događaj rezultiralo je i stavljanjem zakašnjenja od desetak sekundi kod klađenja, kako bi se izbjeglo iskorištavanje te vremenske razlike s terena i promjena na listićima.

Osim svježih informacija o sportskom natjecanju potrebna je i sposobnost brzog odlučivanja. Predomišljanje, nepovjerljivost ili nesigurnost nisu dobre odlike za osobu koja se bavi klađenjem uživo. Ponekad treba riskirati, a ponekad je dovoljno uzeti koeficijent dok je još dobar a pobjeda sigurna.

Klađenje uživo je mnogo dramatičnije nego obično klađenje, ali oduzima dosta vremena i strpljenja. Zbog toga ga vole sportski znalci kojima je klađenje uživo zabavno i stimulirajuće.

Klađenje uživo nude sve online kladionice

Gotovo sve online kladionice imaju u ponudi klađenje uživo. Razlika među njima se najčešće tiče broja sportova koje nude i na koliko se susreta možete kladiti uživo.

Zato dobro pregledajte ponudu i budite sigurni da sadrži sve što vas zanima.

Klađenje uživo može donijeti veliku zaradu ljubiteljima sporta koji su ujedno i dobri poznavatelji samog sporta, lige, igrača i svega ostalog što može utjecati na krajnji rezultat.

Ako ste se odlučili kladiti uživo budite spremni za velike promjene raspoloženja: od ljutnje do euforije za par minuta uz budno praćenje koeficijenata.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularne igre
Book of Dead
Book of Dead

Jedna od najpopularnijih slot igara čiji je koncept vrlo jednostavan za shvatiti

Book of Ra
Book of Ra

Bez ikakve sumnje jedna od najigranijih slot igara u kasinima diljem svijeta

Shining Crown
Shining Crown

Vrlo popularna slot igra u hrvatskim casinima i automat klubovima.

Dolphin’s Pearl
Dolphin’s Pearl

Slot igra koja vas vodi u čarobni svijet morskih dubina

Lucky Lady’s Charm
Lucky Lady’s Charm

Omiljena slot igra s pet stupaca i pet "kugli" koje otvaraju bonus