Ovo su neke od najzanimljivijih pogodnosti koje nude svjetske kladionice

Kladionice i klađenje su dugi niz godina jedan od najdražih hobija mnogima, a donose veliku dozu uzbuđenja i neizvjesnosti. Glavni razlog tome je činjenica da su sve bolje kladionice već odavno počele poslovati i putem Interneta, a tamo su kreirale neke pogodnosti za igrače po kojima se izdvajaju od drugih. To je jako bitno zbog velike razine konkurentnosti među kladionicama.

Konkurentnost među kladionicama je postala izuzetno važna u današnjem online klađenju. Kladionice se neprestano natječu kako bi privukle nove klijente i zadržale postojeće. Kako bi se istaknule u ovom sve većem tržištu, primorane su ponuditi inovativne značajke. Jedan od ključnih faktora konkurentnosti kladionica je što šira ponuda sa što više razrada na istu. Kladionice se trude da pokriju što više sportova, liga i turnira, pružajući igračima mogućnost da biraju između različitih vrsta oklada. To uključuje tradicionalne oklade kao što je pobjednik utakmice, ali i specifičnije opcije poput broja golova, kornera, žutih kartona i slično. Osim toga, mnoge kladionice nude i klađenje uživo, što omogućava igračima da se klade tijekom trajanja utakmice.

No, u toj borbi oko privlačenja igrača, kladionice se trude ponuditi i nešto dosad neviđeno, a upravo ćemo o tome pokušati reći nešto više. Istaknut ćemo neke od jedinstvenih značajki i pogodnosti koje nude današnje kladionice, a koje se ne mogu pronaći ni u jednoj drugoj kladionici ili su pak druge kladionice kopirale tu značajku.

Bet365 je jedna od najinovativnijih kladionica na svijetu

Bet365 kladionica na monitoru
Foto: Shutterstock

Bet365 je prema mnogima jedna od najboljih kladionica na svijetu, a to može potvrditi ogroman broj igrača diljem svijeta. Ta je kladionica jedan pionir u uvođenju brojnih novih funkcionalnosti koje su promijenile način na koji se ljudi kladiti online. Osim same ponude koja je razrađena do najmanjih detalja, igrači mogu uživati u jedinstvenim značajkama koje je ova kladionica kreirala prva.

Cash Out

Jedna od najpopularnijih takvih značajki koja se vrlo brzo proširila u velik broj kladionica je Cash Out. Cash Out opcija u Bet365 kladionici omogućava igračima da unaprijed isplate svoj listić prije nego se odigrani događaj završi. Ova opcija pruža igračima mogućnost i da minimiziraju gubitak prije nego što promaše svoj listić. To je vrlo korisna funkcija jer igrači mogu kontrolirati listić i reagirati na promjene u tijeku događaja.

Bonusi u legalnim hrvatskim kladionicama

Prva Sportska Kladionica svim novim igračima dupla prvu uplatu od 5 pa sve do 100 eura.

GEEK
Bonus Code

Favbet svim novim igračima dupla prvu uplatu do 700 eura, besplatnu okladu do 30 eura i 200 besplatnih vrtnji.

Germania novom promocijom svim novim korisnicima nudi mogućnost bonusa do 1000% na prvu uplatu uz vrtnju na Kotaču Sreće.

Kako bi koristili Cash Out opciju, igrači jednostavno trebaju otvoriti svoje odigrane listiće i provjeriti da li je Cash Out dostupan za odabrane oklade. Ovisno o trenutnom rezultatu i situaciji na terenu, ova kladionica će ponuditi određenu isplatu koja može biti manja ili veća od početnog uloga, ovisno o trenutnim izgledima za dobitak. Ova opcija omogućava igračima da budu fleksibilni i donose brze odluke žele li isplatiti svoj listić ili pak sačekati kraj događaja koje su odigrali.

Early Payout

Early Payout je još jedna odlična značajka ove kladionice u kojoj se igračima odigrani događaj računa kao pogođen, čak i kada nije gotov. Primjerice, na nekim nogometnim okladama, igračev listić će biti označen kao dobitan ako ekipa na koju su se kladili povede 2:0. Čim dođe do vodstva 2:0, par se smatra pogođenim, neovisno o tome kako će proći ostatak utakmice. Slično se može pronaći i na drugim tipovima događaja.

Primjerice, košarkaški par će također biti označen kao pogođen ako ekipa na koju ste se kladili povede s 20 poena razlike. Ova značajka tako poprilično značajno umanjuje rizik od promašaja i sjajno je osiguranje listića neovisno o tome kako će se utakmice odvijati do svog kraja.

Klađenje novcem koji (još) nemate

Prikaz 1xbet kladionice
Foto: Shutterstock

Kladionica 1xbet često je na meti raznih kritika jer igrači diljem svijeta znaju naići na probleme sa svojim isplatama te imaju razne druge zamjerke. No, zasad ćemo to ostaviti za neku drugu prigodu i reći više o jedinstvenoj značajki ove kladionice koja se zove Advancebet.

Ona igračima pruža priliku da se klade sa svojim eventualnim dobitkom koji još nisu niti dobili. Točnije, ova opcija omogućava igračima da iskoriste potencijalne dobitke oklada kako bi postavili nove oklade, čak i ako im trenutno nedostaje sredstava. Kada koristite Advancebet, 1xBet će vam dati mogućnost postavljanja novih oklada na temelju očekivanog iznosa koji biste mogli dobiti iz trenutno odigranih oklada. Ovo je vrlo korisno jer igrači mogu iskoristiti svoje buduće dobitke kako bi nastavili klađenje i povećali svoje šanse za profit.

Važno je napomenuti da ako se neke od budućih oklada ne ostvare, a iznos sredstava na računu nije dovoljan da ih pokrije, svi dobitci ostvareni putem Advancebet opcije bit će stornirani. Ova opcija je dostupna samo igračima koji imaju aktivne oklade.

Advancebet je inovativna opcija koja pruža igračima veću fleksibilnost i mogućnost da nastave klađenje čak i kada nemaju trenutno dovoljno sredstava na računu. To je sjajan način da se povećaju šanse za dobitkom i iskoristi potencijalne dobitke iz odigranih listića.

Sportska burza

Prikaz Betfair kladionice
Foto: Shutterstock

Klađenje na Betfair platformi se razlikuje od tradicionalnog klađenja kod drugih kladionica, jer se igrači klade jedni protiv drugih umjesto protiv same kladionice. Ova vrsta klađenja se naziva “sportska burza“. Na Betfairu, igrači imaju mogućnost postavljanja oklada (back) ili prihvaćanja tuđih oklada (lay) na različite događaje. Kada postavljate okladu, vi ste “backer” i kladite se na ishod događaja. S druge strane, kada prihvaćate tuđu okladu, vi ste “layer” i kladite se protiv tog ishoda.

Na primjer, ako želite se kladiti na pobjedu određene momčadi, možete postaviti okladu kao backer na određenu kvotu. S druge strane, drugi igrači mogu prihvatiti tu okladu kao layeri, nudeći svoje kvote. Bitna karakteristika klađenja na Betfairu je mogućnost Cash Outa prije nego se događaj završi. To znači da možete prodavati svoje oklade kako bi iskoristili promjene u uvjetima ili osigurali dobitak prije nego se utakmica završi.

Klađenje na Betfairu pruža veću fleksibilnost i kontrolu igračima jer mogu sami postavljati kvote i birati ishode, dok se drugi igrači odlučuju hoće li prihvatiti te oklade. Ova interakcija između igrača čini Betfair jedinstvenim i dinamičnim okruženjem za klađenje.

Zaključak

Današnje kladionice donose brojne jedinstvene značajke koje usavršavaju iskustvo klađenja. Inovacije kao što su Cash Out, Early Payout, Advancebet ili pak sportska burza pružaju igračima veću kontrolu, fleksibilnost i sigurnost u njihovim okladama. Mogućnost prodaje oklada prije završetka događaja putem Cash Out opcije omogućuje igračima da osiguraju dobitak ili smanje gubitke. Early Payout opcija osigurava isplatu prije kraja događaja, a Advancebet opcija omogućuje igračima da postavljaju oklade čak i kada nemaju dovoljno sredstava na računu. Sportska burza pruža jedan novi način klađenja koji igračima nudi neke dosad neviđene mogućnosti postavljanja oklada.

Ove jedinstvene značajke pružaju igračima veću kontrolu, veće šanse za dobitak i prilagodljivost u klađenju. Kladionice neprestano rade na unapređenju svojih usluga i donose nove inovacije kako bi ispunile potrebe i očekivanja igrača.

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Sudjelovanje u klađenju zabranjeno je osobama mlađim od 18 godina.