Web & IT

Jeftinije.hr, portal koji zna kako do najbolje ponude

Prilikom kupovine elektroničkih proizvoda i opreme, od računala i laptopa do pametnih telefona, televizora i kućanskih aparata, sigurno ćete se pronaći u potrebi da se konzultirate sa stručnjacima.

To možete obaviti na licu mjesta u trgovini, no brojni će se prije samog stupanja u trgovinu konzultirati sa stručnjacima na internetu, koji pružaju tehničke informacije i savjete na portalima u sklopu svog posla.

Na internetu se možete informirati o najnovijim tehnologijama, njihovoj dostupnosti i cijeni kako biste odabrali proizvod koji će odgovarati vašim potrebama i mogućnostima. Na internetu, dapače, možete i kupovati. Sve veći broj ljudi preferira upravo web trgovinu iz očitih razloga – praktičnije, brže, jednostavnije, bezbolnije i, vrlo često – jeftinije.

Recite, koja vam je prva misao prije kupovine?

Padne li vam na pamet – mogu li proći jeftinije?

Znate li kako proći jeftinije?

Naime, postoji još jedna velika prednost konzultiranja s internetskim portalima prije kupovine. Određeni portali, poput Jeftinije.hr na našim prostorima, specijalizirali su se za usporednu kupovinu i praćenje ponuda različitih web trgovina kako bi ponudili potrošačima jasan pregled i usporedbu cijena nekog proizvoda u različitim trgovinama. Jeftinije.hr će vas uputiti na najjeftiniju ponudu – i ne, nema apsolutno nikakve kvake u tome.

No, to nije kraj usluga koje ćete ovdje pronaći. Osim usporedbe cijena, redovito se objavljuju akcijski katalozi i letci vodećih trgovina, a tu su i savjeti i vodiči za kupovinu proizvoda što također možete iskoristiti kako biste odabrali dobar proizvod.

Također, možete usporediti slične proizvode prema njihovim karakteristikama, kao i filtrirati potragu prema karakteristikama, što je vrlo korisno obzirom da Jeftinije.hr svakodnevno omogućuje usporedbu gotovo 700.000 proizvoda od preko 5 tisuća različitih brendova i iz više od 250 domaćih trgovina.

Jeftinije.hr nije web trgovina, nego okuplja ponude trgovine na jednom mjestu. Proizvodi su zastupljeni kroz niz kategorija.

Nama je osobito zanimljiva kategorija računalne opreme gdje možete naći sve, od računala, laptopa i tableta pa do računalnih i perifernih dijelova i opreme poput grafičkih kartica, tipkovnica, printera i slično. Tu možete svratiti kada znate što želite i tražite najjeftiniju ponudu, ili kad imate potrebu saznati više o pojedinom proizvodu i tržištu kojeg je on dio.

Jeftinije.hr je portal koji djeluje pod motom „Prva misao prije kupovine“ i želi biti upravo to, a mi ne nalazimo razloga i da ne bude. Štoviše, osim što ćete na ovom portalu pronaći najniže cijene na hrvatskom tržištu, moći ćete se i informirati o samim proizvodima, njihovoj kvaliteti i poziciji koju imaju u odnosu s drugim proizvodima iste namjene.

Nekada smo satima hodali od trgovine do trgovine i raspitivali se o cijenama, nakon toga smo satima pretraživali internet u potrazi za najjeftinijom ponudom, a od 2010. godine Jeftinije.hr nudi sve veći broj web trgovina na jednom mjestu kako bi potrošači u svakom trenutku znali koja trgovina i kada neki proizvod nudi po cijeni koja je niža nego kod ostalih.

Pa da vas pitamo opet – koja vam je prva misao prije kupovine?

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

MyDataKnox
Vrh