Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

MY3 je simpatična pametna narukvica koja prati vašu fizičku aktivnost, imamo kupon

Pametni satovi oteli su sva svjetla pozornice namijenjena nosivim pametnim uređajima. Naravno, elitniji su, glomazniji i imaju nešto više funkcija od pametnih narukvica, i to je razlog zbog kojeg se i reklamiraju više. No isto tako su i skuplji, nezgrapniji i nešto nepraktičniji. Što se samih funkcija tiče, satovi nisu puno ispred narukvica: uz nekoliko pridodanih funkcija poput izmjene poruka i glasovnih poziva, ni u čemu drugome ne prednjače, eventualno imaju bolji, razvijeniji sustav notifikacija.

Međutim, kada govorimo o primarnim funkcijama, one su iste za oba ova tipa nosivih uređaja: njihova prvenstvena uloga je praćenje vaših sportskih aktivnosti i fizičkog stanja poput tlaka i otkucaja srca. Kada birate uređaj koji će vam biti koristan u tom aspektu, preporuka je na pametnim narukvicama jer su laganije, efikasnije i imaju izdržljiviju bateriju.

MY3 je pametna narukvica s brojnim funkcijama, posvećena je praćenju vašeg fitnessa, odnosno forme, ili kondicije; ova narukvica može mjeriti otkucaje srca, krvni tlak, obrasce spavanja, te pratiti vaše sportske aktivnosti. Posjeduje IP65 certifikat, što znači da je u određenom stupnju vodootporna (malo kiše i pranja ruku neće joj naškoditi, no ne preporuča se duže izlaganje vodenom okruženju).

Uz 0,96-inčni LCD zaslon u boji i ugodnim gumenim remenom, MY3 postiže atraktivan izgled te je vrlo tanak i lagan. Ima brojne funkcije i kompatibilan je s iOS 9.0 i više te Android 4.4 i više uređajima. Baterija se može puniti, a njen kapacitet od 90mAh garantira 3-7 dana rada u stand-by načinu.

Kao i pametni sat, i ova narukvica može primati notifikacije s vašeg smartfona, te poslužiti kao okidač kamere smartfona. Za povezivanje s uređajem, potrebno je skinuti aplikaciju, a uputstva za to moći ćete pronaći u uputama za korištenje. Povezivost se ostvaruje preko Bluetootha 4.0.

MY3 dostupan je u četiri boje i teži 22 grama. U pakiranje je uključen i USB kabel za punjenje. Cijena ove narukvice inače iznosi oko 35 dolara, no s trenutnim sniženjem i kuponom koji smo izvojevali za vas, cijena pada na 15,99 dolara. Prilikom kupovine potrebno je unijeti promotivni kod MYBW4 kako biste ostvarili popust, a samu kupovinu možete obaviti ovdje.

 

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Pametni satovi su višenamjenski gadgeti savršeni za bavljenje sportom i ostalim aktivnostima na otvorenom. Riječ je o modelima s elektroničkim zaslonom na dodir koji...

Tech

Imati pametni sat (ili smatwatch po naški 🙂 više nije stvar luksuza ili prestiža. Zašto na ruci imati staru mehaničku uru, kad se može...

Promo i akcije

Imate li pametni sat? Svoj prvi sam kupio prije nekih četiri ili pet godina. Još uvijek je potpuno funkcionalan i bez oštećenja, ali je...

Tech

Tvrtka ima više od 6.000 zaposlenika koji rade na različitim AR i VR projektima

Tech

Nove mogućnosti u Hrvatskoj bit će dostupne putem aplikacije Samsung Health Monitor u drugoj polovici veljače

Tech

Uz pomoć svog pametnog sata oteta žena uspjela je kontaktirati svoju kćer.

Promo i akcije

Ako ste u potrazi za novim, ili vašim prvim pametnim satom, koji može mjeriti otkucaje srca, pratiti dnevne aktivnosti i vrijeme spavanja, možda je...

Tech

Premijera Oppo pametnog sata najavljena je za 31. srpanj.