Gadgeti

MY3 je simpatična pametna narukvica koja prati vašu fizičku aktivnost, imamo kupon

Pametni satovi oteli su sva svjetla pozornice namijenjena nosivim pametnim uređajima. Naravno, elitniji su, glomazniji i imaju nešto više funkcija od pametnih narukvica, i to je razlog zbog kojeg se i reklamiraju više. No isto tako su i skuplji, nezgrapniji i nešto nepraktičniji. Što se samih funkcija tiče, satovi nisu puno ispred narukvica: uz nekoliko pridodanih funkcija poput izmjene poruka i glasovnih poziva, ni u čemu drugome ne prednjače, eventualno imaju bolji, razvijeniji sustav notifikacija.

Međutim, kada govorimo o primarnim funkcijama, one su iste za oba ova tipa nosivih uređaja: njihova prvenstvena uloga je praćenje vaših sportskih aktivnosti i fizičkog stanja poput tlaka i otkucaja srca. Kada birate uređaj koji će vam biti koristan u tom aspektu, preporuka je na pametnim narukvicama jer su laganije, efikasnije i imaju izdržljiviju bateriju.

MY3 je pametna narukvica s brojnim funkcijama, posvećena je praćenju vašeg fitnessa, odnosno forme, ili kondicije; ova narukvica može mjeriti otkucaje srca, krvni tlak, obrasce spavanja, te pratiti vaše sportske aktivnosti. Posjeduje IP65 certifikat, što znači da je u određenom stupnju vodootporna (malo kiše i pranja ruku neće joj naškoditi, no ne preporuča se duže izlaganje vodenom okruženju).

Uz 0,96-inčni LCD zaslon u boji i ugodnim gumenim remenom, MY3 postiže atraktivan izgled te je vrlo tanak i lagan. Ima brojne funkcije i kompatibilan je s iOS 9.0 i više te Android 4.4 i više uređajima. Baterija se može puniti, a njen kapacitet od 90mAh garantira 3-7 dana rada u stand-by načinu.

Kao i pametni sat, i ova narukvica može primati notifikacije s vašeg smartfona, te poslužiti kao okidač kamere smartfona. Za povezivanje s uređajem, potrebno je skinuti aplikaciju, a uputstva za to moći ćete pronaći u uputama za korištenje. Povezivost se ostvaruje preko Bluetootha 4.0.

MY3 dostupan je u četiri boje i teži 22 grama. U pakiranje je uključen i USB kabel za punjenje. Cijena ove narukvice inače iznosi oko 35 dolara, no s trenutnim sniženjem i kuponom koji smo izvojevali za vas, cijena pada na 15,99 dolara. Prilikom kupovine potrebno je unijeti promotivni kod MYBW4 kako biste ostvarili popust, a samu kupovinu možete obaviti ovdje.

 

Komentiraj

Odgovori

Vrh