Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Wellness i prehrana

Novo u svijetu užitka: Analne tehnike koje žene zaista vole!

Što žene žele u analnom seksu

Zaboravite na uobičajene predrasude: analni seks nije samo za muško zadovoljstvo. Dosta je bilo smatranja da je to samo “poslastica za posebne prigode” ili “zahvala za herojska djela” – pitamo li se ikad što žene misle o svemu tome?

No, došlo je vrijeme za preokret. Istraživanje objavljeno u časopisu PLOS ONE pruža novi uvid – prvi put istražuje što više od 3.000 žena iz SAD-a, starih između 18 i 93 godine, misli o analnom zadovoljstvu. Ovo istraživanje nije samo još jedna priča; to je revolucija u razumijevanju ženskog zadovoljstva, pokazujući da postoje različite prakse koje mogu donijeti užitak ženama. Da, i bake su uključene – razbijamo tabue, ljudi!

Prije nego što nastavimo, preispitajmo termin “analni seks”. Čini se da je dosadašnje razumijevanje bilo previše usko, ograničeno samo na penetraciju. Ovo istraživanje otkriva da smo propustili cijeli spektar analnih čuda. Znate li za “analno površinsko dodirivanje”, “analno plitko dodirivanje” i “analno sparivanje”? Pa, sada ćete znati! Ove metode, prepoznate kroz detaljno istraživanje, otvaraju vrata novom svijetu zadovoljstva za mnoge žene.

Stvari su se promijenile, ljudi. Analni seks više nije samo “ono nešto za muškarce” – sada je to područje istraživanja i zadovoljstva za žene. Razbijmo mitove i dajmo prostora ženskom užitku u svim njegovim oblicima. Zato, krenimo otkrivati, razgovarati i, najvažnije, uživati bez ograničenja ili srama!

Nije kraj priče: Vodič kroz nove tehnike

Zaboravite na zastarjele ideje – istraživanje pruža novu perspektivu. Razbijamo tabue s detaljnim objašnjenjima i vizualima! Prva metoda, “analno plitko dodirivanje”, uključuje površinski kontakt, samo unutar otvora, ne prelazeći dubinu prsta. Iznenadit ćete se, ali čak 35% ispitanica pronašlo je zadovoljstvo u ovoj tehnici.

Dalje, “analno površinsko dodirivanje” kreće se izvan uobičajenih granica – doslovno oko, ne unutar. S čak 40% žena koje su izjavile da ovo smatraju ugodnim, očito je da prava igra počinje izvan granica poznatog.

I ne, nismo zaboravili na “analno sparivanje” – gdje se istražuje dodir anusa u sparivanju s drugim vrstama intimnih dodira. Isto tako, 40% žena odobrava ovu tehniku, što pokazuje da je vrijeme da se proširi naša seksualna mapa.

Razotkrivamo zabranjeno voće ženskog užitka: istina o analnom seksu!

Zašto bi nas to trebalo zanimati?

Da li se pitate zašto ulazimo u ovu ‘zabranjenu’ zonu? Istraživanje seksa ne bi trebalo biti tabu. Zapitajmo se, je li ovo samo za muško zadovoljstvo ili postoji nešto više? Ovo istraživanje otvara vrata razumijevanju ženskog užitka na novi način.

Jezik seksa često zanemaruje ženske perspektive. Izrazi poput “rim job” ili “fisting” dominiraju, ali što je s iskustvima koja stvarno znače ženama? Do sada, priča o analnom seksu bila je usmjerena uglavnom na rizike i neželjene situacije. No, vrijeme je za promjenu.

Studija pokazuje da postoji cijeli svijet tehnika koje žene biraju i u kojima uživaju, a koje se drastično razlikuju od tradicionalnih shvaćanja. Medijska pokrivenost ovog područja često je ograničena, zanemarujući široki spektar metoda koje žene istražuju i prihvaćaju.

Potvrda i osnaživanje

Zaključak? Istraživanje donosi važne uvide o aktivnom izboru žena u pogledu analnog dodira i stimulacije, promičući razumijevanje i prihvaćanje različitih tehnika. Ove informacije ključne su za osnaživanje žena da istraže i prihvate vlastite preferencije bez osjećaja srama ili straha od stigme.

Zaključimo: žene imaju pravo birati i istraživati vlastitu seksualnost. Razbijmo stigme i oslobodimo razgovor – za zdraviji, sretniji i ispunjeniji seksualni život!

Možda će vas zanimati

Biljke i životinje

Zanimljivosti o mačkama mogu nas ne samo zabaviti, nego i proširiti naše znanje o ovim misterioznim i neodoljivim životinjama. Mačke su odavno zauzele posebno...

Klima

U svijetu gdje je svaka sekunda važna, zanimljiva je činjenica da nas upravo promjena oblika našeg planeta Zemlje može dovesti do prave male revolucije...

Društvene znanosti

Uskrs je, bez sumnje, jedan od najvažnijih kršćanskih blagdana, obilježavajući uskrsnuće Isusa Krista iz mrtvih. Ova temeljna vjerska priča nije samo srž kršćanstva, već...

Planete i mjeseci

Pozdrav, svemirski entuzijasti! Jeste li čuli za najnovije vijesti iz svemira? Znanstvenici su otkrili da Mars nije sam na svojem putovanju oko Sunca. Da,...