Aplikacije

Kako zalijepiti titlove na film?

kako-zalijepiti-titlove-film

Pogledajte najlakši naćin ljepljenja titlova na film.

Pogledajte najlakši naćin ljepljenja titlova (podnaslova) na film.

TEKST VIDEA

Postoji više načina za lijepljenje titlova na film. Mi ćemo vam pokazati najjednostavniji a za njega vam je potreban program: Any Video Converter, čiji se link nalazi ispod videa. Nakon instalacije pokrenite program i kliknite na Getting Started. Pronađite vaš film i kliknite Open.

U gornjem desnom kutu imate opcije mijenjanja formata videa. A u donjem desnom kutu pronađite Subtitle, kliknite dva puta i vaš bi se titl trebao pojaviti. Ako se ne pojavi provjerite sljedeće: da li su film i titl u istom folderu i da li imaju isti naziv. Kliknite na Options i pod Subtitle tab možete promijeniti postavke titla. Možete odrediti da li će titlovi biti gore ili dolje. Možete promijeniti veličinu titla, stavite 6 ili 7 i font.

Kada ste gotovi kliknite Ok i Convert Now. Video će se konvertirati a ovisno o njegovoj veličini to može potrajati i do par sati. Kada je konvertiranje gotovo kliknite na Open Output Folder i provjerite jeste li zadovoljni s titlom.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

POPULARNO

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright 2019 e-Kako. All Rights Reserved.

Vrh