Hrana i piće

Kako napraviti piletinu na kineski način?

kako-napraviti-piletinu-na-kineski

Piletinu na kineski način možete napraviti sa svim sastojcima koji su na hrvatskom tržištu, čak su i hrvatski proizvodi, a finalna cijena ne iziskuje debel novčanik!

Piletinu na kineski način možete napraviti sa svim sastojcima koji su na hrvatskom tržištu, čak su i hrvatski proizvodi, a finalna cijena ne iziskuje debel novčanik!

Sami opis piletine na kineski način, je sitno sjeckana piletina s povrćem, nije bitno kakvim, glavno da je svježe, što znači sezonsko.

PRIPREMA :

  • tanko nasjeckajte piletinu, najbolje na štapiće promjera 5mm i dužine 2 cm
  • tanko nasjeckajte i povrće, radi dekoracije isto na štapiće
  • povrće najbolje za korištenje su: mrkva, paprika(žuta, zelena ili crvena(po mogućnosti i sve tri vrste)), karfiol(cvjetača),konzerva bambusa(koja se može kupiti u većim trgovačkim lancima), mladi luk, crveni i bijeli luk, curry, bademi, kikiriki
  • sojino, suncokretovo ili čak i maslinovo ulje, zavisno o aromi koju želite postići i soja sos(umak) riža po izboru, bijela, integralna, crna….

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

POPULARNO

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright 2019 e-Kako. All Rights Reserved.

Vrh