Edukacija

Kako izabrati Božićni poklon za nju?

Naravno da s radošću poklanjate svoje žene, djevojke, prijateljice, sestre ili majke, no uvijek čekate zadnji čas pa se pitate kako izabrati Božićni poklon za nju?

Jedan od savjeta je da pratite što gleda najviše kad idete s njom u kupovinu. Čak možete i pratiti što čita pa pronaći inspiraciju u njezinim časopisima ili na web stranicama koje posjećuje. Suptilno bi vam svojim ponašanjem mogla dati do znanja što želi. Žene su takve. Ako želite biti 100 % sigurni, pitajte je. A ukoliko je želite iznenaditi pročitajte neke od sljedećih prijedloga kako izabrati Božićni poklon za nju?

NAKIT

Obratite pažnju na stil nakita kakav nosi žena koju ćete poklanjati. Da li je zlato, perle ili nešto jednostavno poput privjeska na lančiću, a možda ipak voli više naušnice ili ima popunjeni raspored pa bi prikladan poklon bio i ručni sat.

bozicni-poklon-za-nju-nakit

PARFEM

Kod odabira parfema trebate znati kakve mirise voli ženska osoba koju poklanjate za Božić. Jesu li to više cvjetni mirisi, voćni mirisi ili pak više gurmanski mirisi poput kakaa i vanilije. Provjerite i kakve mirise je do sada koristila te se vodite time. Ako prodavačicama u parfumeriji kažete neke od mirisa koje je vaša žena, djevojka, prijateljica ili sestra koristila do sad, prodavačica će vam znati izabrati na temelju toga parfem za Božićni poklon.

bozicni-poklon-za-nju-parfem

MODNI DODATAK

Veliki vuneni šalovi ili torbe idealni su pokloni ženama jer one veliki značaj pridaju modnim dodacima. Još ako pogodite da se taj modni dodatak uklapa u njezin stil, vidjet ćete kako će često nositi sa sobom taj Božićni poklon.

bozicni-poklon-za-nju-torba-sal

BOŽIĆNO STOLNO RUBLJE

Ako vaša žena veliku pažnju pridaje dekoraciji doma, onda će joj se svidjeti stolno rublje s Božićnom dekoracijom zvončića, borova i sličnih dekoracija. No opet pripazite da li stvarno želi taj poklon ili već ima nekoliko setova Božićnih salveta, stolnjaka i kuhinjskih krpa.

bozicni-poklon-za-nju-stolno-rublje

KUHINJSKI APARATI

Ako se u kuhinji vašeg doma često pripremaju kolači i slastice, vašoj bi ženi mogao trebati novi kuhinjski aparat primjerice štapni mikser ili kuhinjska vaga. Provjerite da li nedostaje koji aparat jer ako kuhinja u vašem domu ima sve potrebno, neće biti potrebe da za Božićni poklon poklanjate kuhinjski aparat.

bozicni-poklon-za-nju-kuhinjski-aparati

DONJE RUBLJE

Ako znate veličinu donjeg rublja koje nosi vaša žena ili djevojka, ovaj dar će joj se posebno svidjeti. Izaberite donje rublje u stilu kakvog nosi vaša žena ili djevojka i nećete pogriješiti.

bozicni-poklon-za-nju-donje-rublje

 

POPULARNO

To Top