DRUŠTVO

Kako odabrati poklon za očev dan?

Uz majčin dan koji nam je svima dobro poznat, postoji i dan očeva. Slavi se najčešće treće nedjelje u lipnju. Majke zauzimaju posebno mjesto u našim životima, a očevi? Zaslužuju li i oni svoj dan i poklon kojim ćemo ih razveseliti? Želimo vam uštedjeti vrijeme te pomoći odabrati poklon kojem će se svaki otac zasigurno razveseliti, a da to nije kravata, košulja, novčanik, sat ili parfem. Svakom ocu ovaj će poklon biti koristan, a razviti će i njegovu kreativnost.

1. Trimer za vrt

Ukoliko imate dvorište i vaš otac voli provoditi vrijeme u tom dvorištu, onda svakako izaberite neki od vrtnih alata. Trimer za travu je možda najkorišteniji alat pošto trava relativno brzo raste.

2.  Kofer s alatom

Kofer s alatom je “must have” za svakoga muškarca. Najbolji je kofer onaj koji sadrži što više i što raznovrsnije alate kako bi se s njima moglo obavljati što raznovrsniji poslovi.

3. Polirka za automobil

Neki očevi uz svoju obitelj, jako su vezani i uz svoje ljubimce na četiri kotača pa tako ova polirka predstavlja savršen poklon. Polirku je vrlo jednostavno koristiti, a zasigurno će i razveseliti svakoga muškarca koji voli da mu se automobil sjaji kao nov.

4. Nož i vilica za roštilj

Ako voli kuhati ili peći roštilj svakako mu treba adekvatna oprema, nož i vilica za roštilj.

5. Aparat za brijanje

Kvalitetan aparat za brijanje idealan je dar jer se koristi gotovo svakodnevno.

6. Laserski metar

Laserski metar je vrlo inovativan gadget kojim se može precizno izmjeriti bilo koji prostor ili udaljenost. Radi na principu laserske zrake koja mjeri prosto i izmjerenu udaljenost prikazuje na samom ekranu laserskog metra.

7. Akumulatorska bušilica-odvijač

Aku bušilica, odnosno odvijač je alat kojim se voli služiti svaki muškarac, a zbog svog jednostavnog korištenja ne rijetko ga koriste i žene. Alat koji će vam pomoći pričvrstiti rasklimanu stolariju ili kojim ćete jednostavno objesiti sliku na zid.

8. Višenamjenski alat

Ako želite imati jedan alat koji zamjenjuje večinu u kućanstvu, onda je to ovaj. Višenamjenski alat je alat koji je praktičan za male kućanske poslove poput brušenja, bušenja, šmirglanja te ostalih manjih popravaka i radova.

Gotovo svaki muškarac, otac ili suprug treba ovakav poklon koji će koristiti njemu, ali i cijelom kućanstvu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

POPULARNO

Vrh