Ljubav

Kako provesti Valentinovo kod kuće?

kako20provesti20valentinovo20kod20kue

Odlučili ste ostati kod kuće za Valentinovo? Sad sve što vam treba je plan i nekoliko dobrih ideja…

Odlučili ste ostati kod kuće za Valentinovo? Sad sve što vam treba je plan i nekoliko dobrih ideja… Bez obzira niste li stigli rezervirati mjesto u restoranu ili jednostavno više volite biti sami za ovakve prigode, evo nekoliko ideja da vam potaknu inspiraciju i pomogne u planovima za Valentinovo.

  • Večera; tko kaže da romantična večera može biti samo u restoranu? Možete sami kuhati za partnera ili partnericu. Smislite neko jelo koje još niste probali ili pripremite upravo ono što je njemu ili njoj najdraže. Iskoristite afrodizijake, otvorite vino ili pjenušac i uživajte. Mali znakovi pažnje poput ovoga mogu puno značiti.Ili, još bolje, kuhajte zajedno. Nije sve u svečanoj odjeći i visokim potpeticama. Zasučite rukave i zamažite ruke. Ovo može biti i zabavno i zavodljivo, a tko zna kuda će vas odvesti. Iznenadite partnera ili partnericu kolačem; sami pripremite slatki desert za vašu bolju polovicu.
  • Film; ako ste kod kuće ne ovisite o kino repertoaru. Možete pogledati bilo koji film koji vam se sviđa; od klasika, starijih filmova, ili aktualnih, nije važno, izbor je puno širi, a mjesto udobnije i intimnije.
  • Igre; ako je Valentinovo dan kad se posvećujemo svojoj vezi i svome partneru, onda to znači da provodimo vrijeme zajedno i da uživamo u njemu. Još jedan način kako se dobro zabaviti i nasmijati je igrati najdraže igre. Ili možda izmisliti neku novu, koju možete igrati samo vas dvoje…
  • Nježnosti; bez ikakvih planova i posebnih programa za Valentinovo, zašto se jednostavno ne prepustiti nježnostima i uživati u svom partneru.

Na kraju nije toliko bitno paziti na svaki detalj i zamarati se da večer bude savršena od prvog do zadnjeg trenutka. Provedite vrijeme radeći štogod najviše volite raditi sa svojim partnerom i ugodna večer je zagarantirana.

POPULARNO

To Top