Ljubav

Kako smisliti poseban izlazak za Valentinovo?

kako20smisliti20poseban20izlazak20za20valentinovo

Pod pritiskom da sve bude posebno za Valentinovo pa tako i izlazak ili mjesto gdje ćete provesti ovu večer često ostajemo bez inspiracije.

Pod pritiskom da sve bude posebno za Valentinovo pa tako i izlazak ili mjesto gdje ćete provesti ovu večer često ostajemo bez inspiracije. Što je bitno, na što obratiti pažnju i kako izabrati mjesto…

Počnite od najjednostavnijih ideja i razmislite što vam je bitno. Osjećate li se najbolje kada zajedno radite iste stvari kao i inače ili želite iznenaditi partnera i pripremiti izlazak za pamćenje?

  • Kino; puno parova voli posjećivati kino. Bez obzira jeste li par koji voli sladunjave komedije ili vam povezanost Valentinova s filmom uopće nije bitno, imati ćete izbora jer je veljača vrijeme kada u kina stižu i komedije, ali i oni filmovi koji su dobili nominacije za Oskara.
  • Večera; romantična večera uz svijeće ili samo intimnije okruženje u nekom mirnom restoranu može stvoriti poseban ugođaj u kojemu ćete uživati s partnerom. Mediteranska ili egzotična kuhinja, ovisno u kojem gradu živite, odaberite unaprijed i rezervirajte dovoljno unaprijed jer se sve brzo popuni.
  • Posebno mjesto; svaki par ima neko zajedničko mjesto, kao zajedničku pjesmu. To može biti mjesto gdje ste se prvi puta poljubili, gdje ste doživjeli neke posebne trenutke ili plakali od smijeha. Koje god bilo, možete ovaj izlazak prirediti kao iznenađenje. Ako mjesto nije javno, probajte osmisliti sami neku večeru na tom mjestu ili nešto drugo što bi moglo biti romantično ili neočekivano.
  • Vama posebno mjesto; podijelite s partnerom ili partnericom neko vama posebno mjesto za koje on ili ona ne zna. I povežite to s pričom, objasnite zašto vam je tako posebno. Cure se zaljubljuju kad im se dečki otvore, kada podijele s njima nešto što nisu s drugima.
  • Ples; ako volite plesati, izađite u neki klub gdje se možete dobro zabaviti i isplesati. Unaprijed provjerite programe i tip glazbe po klubovima u vašem gradu. Još jedna jednostavna ideja koja omogućava dobar provod.
  • Dan ili vikend u drugom gradu; otputovati negdje za vikend ili jedan dan nije ništa novo, a Valentinovo je savršena prilika ako želite biti sami i pritom se izgubiti u novom gradu ili odmoriti na obali ili u planinama. Od raznih mjesta u Hrvatskoj do vikenda u Veneciji, Beču ili Budimpešti, sve je lakše spakirati se i pobjeći na koji dan.
  • Ostanite kod kuće; nije sve u izlascima. Valentinovo provedeno kod kuće isto tako može biti posebno. Ako su gužve po restoranima, ista glazba i puno crvene boje previše za vaš ukus, ostanite doma. Postoji puno ideja kako provesti ovaj dan s partnerom, a sve što možete vani, poput večere, plesa ili gledanja filmova, možete i u udobnosti svoga doma. Dajte mašti na volji, a za ostale ideje pričekajte naš sljedeći članak…

POPULARNO

To Top