Veze

Kako odgovoriti na njezinu prvu poruku?

kako-odgovoriti-na-njezinu-prvu-poruku

Sviđa vam se djevojka koju ste upoznali vani i dobili ste njezin mail ili postali frend na face-u. Prije nego krenete u lov zavađanje putem elektroničkih poruka, pročitajte par dobronamjernih savjeta.

Sviđa vam se djevojka koju ste upoznali vani i dobili ste njezin mail ili postali frend na face-u. Prije nego krenete u lov zavađanje putem elektroničkih poruka, pročitajte par dobronamjernih savjeta.

U većini slučajeva, vaš odgovor treba biti različiti od vašeg oglasa. Pokazati ćemo vam četiri tehnike koje trebate koristiti kod odgovaranja na njenu prvu poruku koju vam uputi bilo preko emaila, facebooka, tweetera, linkedina ili google + – a.

1- KISS (Keep it short stupid)

Nemojte otkriti previše u svom prvom mailu. Ako joj kažete sve odjednom neće imati potrebu tražiti nove informacije, a ništa neće ohladiti ženu kao brbljava usta. Neka vaš mail bude kratak, tako ćete ostati misterija i ostaviti ju zainteresiranu. Pod pretpostavkom da će ona postaviti par pitanja, odgovorite na njih, a zatim joj postavite nekoliko pitanja. To će joj pokazati da ste zainteresirani i omogućiti nastavak konverzacije.

2. Duhovitost i pričljivost

Pod duhovitost ne smatramo da joj trebate ispričati vic već da vaši odgovori i pitanja imaju dozu humora. Također, neka vaš mail bude u duhu svakodnevnog razgovora, a ne formalan kao da se nalazite na poslovnom sastanku. Ubacite smajlića slobodno na kraju rečenice.

3. Škrtarite na komplimentima

Jedna stvar koju žene mrze ili s vremenom zamrze jest muškarac koji im dijeli previše komplimenata. Umjesto toga, budite selektivni i koristite komplimente samo kroz implikacije, Primjerice, “Kako si mi danas, slatkice”.

4. Ne žurite sa susretom

Ako zatraži da se sretnete, nemojte žuriti. Odgovorite nešto poput:
“Naravno da bi se volio vidjeti s tobom. Nažalost, za vikend sam kompletno bukiran, ali slobodan sam sredinom tjedna.” Koristeći takav odgovor misliti će da ste zaposleni tip… a možda i da imate druge dogovorene spojeve. Ako žena misli da vas druge žene žele, željeti će vas još više.

POPULARNO

To Top