Veze

Kako pristojno odbiti dečka?

kako-pristojno-odbiti-decka

Ponekad, jednostavno ne postoji kemija između tebe i tvog dečka. Nakon što si utvrdila da te jednostavno ne privlači, sljedeći korak je odbijanje.

Ponekad, jednostavno ne postoji kemija između tebe i tvog dečka. Nakon što si utvrdila da te jednostavno ne privlači, sljedeći korak je odbijanje. Najbolji način da to obavite je pristojno, tako ga nećete uvrijediti, a ako vam je pritom i blizak prijatelj, tako ćete ostati u mogućnosti održavati kontakt s njime.

Otiđi

Ako je momak netko koga ne poznaješ, najlakši način je jednostavno otići. Ponekad, kada ti dečko priđe na ulici, najjednostavnije je okrenuti glavu i nastaviti dalje. Ako se to dogodi u baru, možete se ustati sa stolice u kojoj sjedite i ponovo otići. Najvjerojatnije, će na većinu dečkiju to upaliti i više se neće truditi nakon takvog odbijanja i shavatit će da te jednostavno ne zanimaju.

Koristite govor tijela.

U nekim slučajevima, međutim, ne možete uvijek otići, pogotovo ako nemate kamo otići. Ako ste u na sastanku, na primjer, i osoba pored vas pokazuje interes, možete ga odbiti koristeći svoj govor tijela. Reci mu da niste zainteresirani tako da držite svoje tijelo okrenuto od njega. Također možete djelovati rastreseni i nekoncentrirano, tako da on neće imati priliku razgovarati s vama. Također možete nestrpljivo lupkati nogama kada on govori i tako mu dati do znanja da vas ne zanima.

Okružite se prijateljima.

Još jedan odličan način da se odbiti momak je da si sa svojim prijateljima. Obično, većina dečki će prepoznati kako ne spadaju u socijalnu grupu zajedno sa tvojim društvom i prijateljima te će svakako odustati. Ako je momak i dalje jako uporan u svom naumu, obavijestite prijatelje pogotovo muške i napravite situaciju takvom da će mu bit neugodno se čak i približiti vama. Muški prijatelji su posebno korisni u takvom prikazivanju.

Reci ne.

Ponekad, neki dečki jednostavno ne shvaćaju. U ovom slučaju, najbolji način djelovanja je da se jednostavno reći “ne” direktno. To će još uvijek biti pristojan, iako možda malo nelagodan način, ali ako je imalo normalan znati da nema šanse kod vas te da mu je bolje naganjat neku drugu djevojku.

Naglasite svoj osobni prostor.

Također možete mu pokazati svoju nezainteresiranost za isticanjem svoj osobni prostor. Na primjer, možete mu reći kako bi voljeli da se malo udalji jer vam nije ugodno, pogotovo ako sjedi pored vas…

Pristojnim odbijanjem pomaže pri očuvanju vašeg izbora, ako se možda predomislite, a i niste narušili ponos druge osobe u isto vrijeme.

POPULARNO

To Top