Veze

Kako samouvjereno prići djevojci?

kako-samouvjereno-prici-djevojci

Za mnoge muškarce, prilaženje djevojci i razgovor s njom čini se kao nemoguća misija.

Za mnoge muškarce, prilaženje djevojci i razgovor s njom čini se kao nemoguća misija. Naravno da nije lako, ali morate zgrabiti samopouzdanje za rogove, čvrsto zajašiti, odbaciti inhibicije i biti spreman riješiti se sramežljivosti jednom zauvijek.

Nakon brojnih pokušaja I brojnih odbijanja, mnogi muškarci ili ogluše pa im je svejedno hoće li biti odbijeni ili postanu previše prijateljski prema ženama. Što, dakle, učiniti ako ste sramežljiv i kako se pokušati riješiti te osobine?

Prisilite se da pristupate ženama

Najteži dio prevladavanja skromnosti je stjecanje samopouzdanja da priđete ženi. Nema tu neke filozofije, jednostavno to morate učiniti. Ne možete ništa izgubiti ako pokušate, a možete svašta dobiti.

Prilazite ženama koje vas ne plaše

Dobar način za riješiti se nervoze jest ukoliko vas nije briga za rezultat. Taj je princip vidljiv kada prilazite ženi koja vam uopće nije zanimljiva ili je možda samo malo privlačna i započnete razgovor s njom. Zbog toga što vas nije briga za razvoj situacije, vjerojatnije je da ćete u takvoj situaciji biti opušteniji I nonšalantniji te će to za uzvrat probuditi njezin interes. Ponašajte se kao da vam je svejedno.

Pozitivno razmišljanje i samouvjerenost

Ako sami sebe ne vidite kao poželjnog, onda to neće niti drugi primijetiti. Prevladavanje sramežljivosti dolazi iznutra. Ako mislite da ste osoba koju bi žene poželjele, žene će vidjeti da takvo mišljenje izvire iz vas. Ako mislite da niste dovoljno dobri, žene će misliti isto.

Gledajte je u oči

Direktni pogled u oči pokazuje visoku samouvjerenost. Nemojte zaboraviti da puno toga možete naučiti samo gledajući ženu u oči. Dakle, idući puta kada budete gledali lijepu ženu, znajte da je najteži posao doći do nje i pokrenuti razgovor. Jednom kada to učinite, ostalo je povijest.

Ugodan razgovor

Ako cijelu stvar shvaćate kao da se pokušavate družiti s nepoznatom osobom dobiti ćete hrabrost. Samo kažite sebi: ”Imati ću ugodan razgovor sa ženom koja stoji pokraj mene. Sve što želim je par minuta razgovora. Ne namjeravam je poljubiti, poševiti ili oženiti”. Shvatiti ćete zapravo da nemate što za izgubiti.

Vježba dovodi do savršenstva

Nemojte samo prilaziti lijepim i atraktivnim ženama. Prilazite svima: mladim, starijim, zgodnim, ružnim, debelim, mršavim… poanta je da vježbate i da se osjećate ugodno razgovarajući sa ženama.

Uskoro ćete shvatiti da razgovaranje sa ženama samo razgovora radi, bez skrivenih motiva i nekih drugih namjera, može donijeti mnogo novih žena u vaš život. Također, ono što je dosta bitno, biti ćete sve manje nesigurni u prilaženju ženama. Pored toga, osjećati ćete veće samopouzdanje i razgovor sa suprotnim spolom će postati prirodan dio vašeg života.

Kako budete stjecali samopouzdanje u razgovoru sa ženama, one će vas smatrati sve više i više neodoljivim. Ono što je bitno jest činjenica da upoznavanjem većeg broja žena više ne limitirate svoj izbor na svega nekoliko njih, a istodobno dobivate konstantan izvor potencijalnih prilika za budućnost.

POPULARNO

To Top