Veze

Kako se ohrabriti i prići ženi?

kako-ohrabriti-ulet-zeni

Ako ste sramežljivi po prirodi, onda vjerojatno razmišljate kako ste većini žena nezanimljivi i kako nemate nikakvu šansu…

Ako ste sramežljivi po prirodi, onda vjerojatno razmišljate kako ste većini žena nezanimljivi i kako nemate nikakvu šansu… Prvo za reći je da na svijetu postoje milijuni žena koje vole upravo sramežljive tipove zato što su im mačo i drski tipovi dosadili, te su u potrazi za nečim drugim.

Većina slobodnih žena je u potrazi baš za tipovima poput tebe zato što zna da ćeš ju poštivati i cijeniti, te zna da će vam biti odlično u vremenu koje provedete zajedno. Najveći strah sramežljivih muškaraca je naravno strah od odbijanja, što se naravno može desiti svaki put kad pristupite ženi i pitate ju za izlazak van, za piće ili ples.

Ovi savjeti su zlatni zato što će vam pomoći da napravite prvi korak, ali i da održite vezu ili odnos sa ženom. Uvijek postoji ona stara: „Ako ne probaš, nećeš uspjeti…“ i to je najveći problem sramežljivog muškarca – što se ne usudi probat. Teško je pristupit ženi, ali ako ne pristupite, već u samom startu možete zaboraviti bilo što što uključuje vezu između vas dvoje. Naravno, u sadašnjem svijetu, bili bi zaprepašteni koliko žena se trudi napraviti prvi korak, ali i tu je bitna vaša prva reakcija. I u jednom i u drugom slučaju, kad pristupite ženi, ili ona vama, trudite se biti smireni i sigurni u sebe, a ne arogantni i drski. Sigurnost i samouvjerenost muškarca je izuzetno privlačna svim ženama.

Sad kad ste napravili prvi potez, prišli ste curi, sad dolazi do prave panike….što reći?

Bitno je samo ne biti pretjerano slatkorječivi, ne „bacati“ hrpu komplimenata i klišeja jer žene to shvaćaju kao izuzetnu neozbiljnost. Najbolje je biti koncentriran na nju…. Pitajte ju pitanje o njoj, ne pričajte previše o sebi osim ukoliko je to odgovor na njeno postavljeno pitanje. Što bi značilo, moj savjet vam je da budete dobri slušatelji!

Žene vole da je muškarac dobar slušatelj, zato što ga to karakterizira kao brižnog, pažljivog i inteligentnog. To vam također pomaže da ju puno bolje upoznate i samo takvo poznanstvo daje vam više tema za daljnji razgovor, ali i za napredak.

Još jedan bitan savjet je planiranje. Planirajte vama najugodnije mjesto susreta, jer ćete se osjećati opuštenije nego na nekim nepoznatim mjestima. Naravno, nekad se sve radi o trenutku, a ne o mjestu, tako da ne možete izabrati, ali tada iskoristite trenutak bar za upoznavanje i moguće dogovaranje sljedećeg sastanka na vama puno prihvatljivijem mjestu. Provjerite dali je to mjesto sastanka udobno, dali ćete moći napraviti kvalitetnu konverzaciju, trudite se izbjegavati glasna mjesta poput disko klubova ili sportskih događanja (za prvi spoj).

Odaberite neku elegantnu aktivnost, koja nije svakodnevna, poput veslanja, mini-golfa, rolanja… kako biste iskoristili maksimalno vrijeme provedeno SAMO s njom. Kako bi se vi opustili, bitno je da opustite i nju, tako da cjelokupni pritisak nestane i vi kvalitetno provedete zajedničko vrijeme.

Zadnji savjet uključuje kombinaciju svega navedenog. Zabavite se! Zabavite li sebe, zabavit ćete i vašu odabranicu, atmosfera će polako postajati sve opuštenija, teme za razgovor će same dolaziti, a vaša šansa za daljnju vezu će iz trenutka u trenutak sve više i više rasti!!!

POPULARNO

To Top