Moda i stil

Kako izabrati poklon za frendicu ?

Rođendanska, blagdanska ili neka druga prilika, a bez ideje ste što pokloniti. Izabrati poklon za frendicu ponekad bude jako teško, pogotovo ako toj frendici već godinama dolazite na rođendane pa gledate da ne poklonite opet poklon sličan onome kakav ste prije recimo tri godine poklonili.

Možda ćete se voditi idejom što ona voli, a možda ćete je i sami pitati što bi željela dobiti. Ukoliko je sami želite iznenaditi izborom poklona, slijede prijedlozi koji bi vam mogli olakšati u odabiru poklona za vašu frendicu ili sestru, djevojku, mamu itd.

ODJEĆA

Mnogi za rođendan frendice odabiru neki odjevni predmet koji bi baš po njihovom mišljenju bio stil te osobe koju daruju. Kod odabira ovakvog poklona treba znati koji broj odjeće nosi osoba kojoj se poklanja. To nikad nemojte mjeriti u stilu „Ako meni paše , pasat će i njoj! Slične smo težine! „ jer se možete prevariti. Najbolje je u tom slučaju pitati frendicu koji broj odjeće nosi.

kako-izabrati-poklon-frendici-1

NAKIT

Nakit je zanimljiv poklon jer će trajati godinama. Uvijek je upečatljiv i podiže svaku odjevnu kombinaciju, posebno ako se radi o unikatnom nakitu. Pogledajte kakve boje bira vaša frendica, sestra ili djevojka te joj prema tim bojama izaberite i boju nakita kojeg joj želite pokloniti.

kako-izabrati-poklon-frendici-6

PARFEM

S izborom parfema za poklon možete pogoditi, a opet i skroz promašiti. Kod ovog poklona važno je znati koje mirisne sastojke frendica voli, a koje ne voli jer parfem koji miriše vama, na nju može djelovati skroz suprotno.

Assortment of perfume bottles

KNJIGA

Kad birate knjigu za poklon, trebate se zapitati da li je tema te knjige ono što bi moglo zanimati vašu frendicu. Uz to, saznajte da li je možda vaša frendica tu knjigu već negdje pročitala. Primjerice, ako ju je posudila u knjižnici.

kako-izabrati-poklon-frendici-3

ULAZNICE ZA KONCERT

Ovaj poklon može biti pravi doživljaj jer osim ulaznica koje poklanjate, na koncertu na neki način imate i proslavu rođendana ili nekog drugog događaja kojeg želite proslaviti s frendicom.

kako-izabrati-poklon-frendici-4

POPULARNO

To Top