Umjetnost

Kako izgleda najljepša pozornica na Jadranu?

Park Orsula našao se ovih dana na top listama dvaju vrhunskih stranih portala, Beatport i Pulse Radio, kao jedna od najljepših svjetskih lokacija za glazbene događaje.

Jedinstven prostor opremljen i prilagođen za glazbeno – scenska događanja kroz više godina tijekom ljeta nudi pregršt raznovrsnih koncertnih zbivanja domaćih i inozemnih izvođača. Park Orsula postaje prestižna pozornica na otvorenom, s iznimno atraktivnim programima i neponovljivom atmosferom.

Riječ je o povijesnom lokalitetu Crkvice sv. Orsule, sagrađene po oporuci Dubrovkinje Tole de Silvestro iz 14. st., koji je nakon 200 godina otet zaboravu i oko koje je napravljen scenski prostor s spektakularnim pogledom na Dubrovnik. Amfiteatar s oko 250 sjedećih mjesta s pogledom na staru gradsku jezgru, panoramskim pogledom na otok Lokrum te udaljenošću svega par kilometara od centra grada čini ovu lokaciju jedinstvenom. O samom parku i povijesti nastanka možete pročitati ovdje: Kako je Park Orsula dobio ime?

‘Očaravajuća lokacija 200 metara iznad strme provalije s koje se pruža nezaboravan pogled na Dubrovački akvatorij, oduzima dah’ – zapisali su za Park Orsulu na portalu Pulse Radio.

POPULARNO

To Top