Karijera

Kako spavati na poslu?

kako-spavati-na-poslu

Jedva držite oči otvorene, nezaustavljivo zijevate, nemate koncentracije i maštate o svom krevetu doma dok je pred vama još puno radnih sati na poslu.

Jedva držite oči otvorene, nezaustavljivo zijevate, nemate koncentracije i maštate o svom krevetu doma dok je pred vama još puno radnih sati na poslu. Donosimo vam par savjeta koje možete pokušati izvesti na poslu.

Cipele su krive

Napravite tako da izgleda kao da morate vezati žnirance na cipelama. Položite glavu na ploču od stola, a ruke držite čvrsto na žnirancima. Najveći problem bi moglo predstavljati veličina radnog stola, tj to da ne možete dohvatiti žnirance.

kako-spavati-na-poslu2

Siguran odmor

Odaberite neki ormar u kancelariji koji se jako rijetko otvara. Pomaknite sadržaj koji vam smeta na stranu i udobno se smjestite. Ovaj odmor je koristan za duže pauze i miran san (ako netko od vaših kolega ne zatreba nešto iz ormara).

kako-spavati-na-poslu3

Registratori i deblji fascikli

Zaglavite si jedan registrator ili fascikl pod bradu. Prednost: ovako možete zadržati normalnu radnu poziciju i ostati neupadljivi. Mana: sve kolege s kojima dijelite kancelariju vam moraju biti okrenuti leđima.

kako-spavati-na-poslu4

Cool kamuflaža

Našminkajte očne kapke bijelom bojom, a zjenice docrtajte eyelinerom i sjenilom. Umjetne dlačice simuliraju otvoreno oko i čini vas budnim dok vi plutate u svojim snovima.

kako-spavati-na-poslu5

Koma na toaletu I

Naslonite se opušteno na vodokotlić. Koristite slobodnu rolu toalet papira kao podršku za glavu. Ovo je mjesto gdje vaš nitko neće ometati, ali pripazite na vrijeme koje ste proveli spavajući. VAŽNO: obavezno držite set ključeva u ruci, koji ce pasti na zemlju i probuditi Vas kad dostignete duboki san.

kako-spavati-na-poslu6

Koma na toaletu II

Nemojte se naslanjati nazad, nego se nagnite naprijed ka vratima toaleta. Da bi spriječili stvaranje neugodnog crvenog kruga na čelu zaglavite jednu rolu toalet papira između vrata toaleta i glave. Ova pozicija preporučljiva je kada mjenjate položaj iz prethodne faze.

kako-spavati-na-poslu7

Idite podzemno

Ukoliko se vaše radno mjesto ne vidi direktno s ulaznih vrata opušteno se sklupčajte ispod radnog stola i odspavajte. Prethodno prebacite sako ili jaknu preko stolice da se vidi da ste na poslu, ali trenutno van kancelarije i uživajte u spavanju.

kako-spavati-na-poslu8

U zaklonu kopirke

Iznervirajte se glasno pred svima kako više nema papira u kopirki. Otvorite uređaj i zaglavite glavu u njemu. Oprez – karbonska prašina izaziva rak

kako-spavati-na-poslu9

Apsolutna koncentracija

Savršena pozicija za drijemanje: Odštampajte bitne dokumente i zaglavite ruku između stola i glave tako da je predmeti budu u centru vašeg vidokruga. Izgledajte kao da vas muče neki problemi ili vas bole oči od monitora. Pažnja: svakih pet minuta promijenite stranicu.

kako-spavati-na-poslu10

POPULARNO

To Top