TEHNO

Kako besplatno telefonirati Gmail-om?

kako-besplatno-telefonirati-gmailom1

Koristite mogućnosti Gmail-a i zovite besplatno prema fiksnim i mobilnim telefonima u Americi i Kanadi potpuno BESPLATNO!!!

Koristite mogućnosti Gmail-a i zovite besplatno prema fiksnim i mobilnim telefonima u Americi i Kanadi potpuno BESPLATNO!!! Prije nego krenete okretati brojeve vaših prijatelja, obitelji ili nekoga nepoznatog samo zato što je besplatno, morat će te instalirati program koji će blokirati Google uslugu te samim time omogućiti besplatno pozivanje. Pa krenimo…

1. Otvorite adresu http://hotspotshield.com/ i kliknite na gumb Download kako biste preuzeli program.

telefoniranjeamerika1

2. Spremite datoteku na vaše računalo.

telefoniranjeamerika2

3. Pokrenite skinutu datoteku te na gumbu Browse odaberite vašu radnu površinu (desktop), te nakon toga kliknite Download. Početi će se preuzimati potreban program koji će biti spremljen na desktop kojeg će biti potrebno pokrenuti nakon što skidanje završi.

telefoniranjeamerika3

4.Pokrenite Hotspot Shield (plava ikona) koja se skinula u prethodnom koraku, preporučujemo da maknete kvačicu sa Include the Hotspot Shield Communiti Toolbar jer ukoliko ne maknete instalirati će vam se toolbar na vašem web pregledniku, a nije vam potreban za pozive.

telefoniranjeamerika4
5. Prilikom instalacije pojaviti će se ovakav prozor na kojem je potrebno stisnuti Install nakon čega instalacija se nastavlja.

telefoniranjeamerika5
6. Po završetku instalacije otvorit će se web preglednik kao što je na slici, biti će te automatski spojeni na Hotspot. Sada je potrebno da ugasite web preglednik i ponovo ga pokrenite te se ulogirajte na vaš gmail korisnički račun.

telefoniranjeamerika6

7. U gmail chatu imat će te ikonu telefona kao na slici. Neki od vas će možda morati preuzeti google voice, pa njega samo instalirajte i ponovo se spojite na gmail. Nakon toga kliknite na telefon, okrenite broj koji želite zvati i uživajte u BESPLATNIM POZIVIMA!!!

telefoniranjeamerika8 telefoniranjeamerika9

8. Zadnja stvar koju morate još znati. Hotspot Shield je pokrenut i možete ga vidjetu u vašoj windows traci pored sata. Dok je on upaljen nećete moći otvoriti google tražilicu. Pa savjetujemo nakon što obaviti potrebne pozive, kliknite na ikonu nakon ćega će se otvoriti web preglednik na kojem odaberete Disconnect. Isto tako vrijedi kada poželite opet zvati, isti proces smo je potrebno stisnuti Connect.

telefoniranjeamerika7

Ukoliko imate problema oko poziva, obrišite kolačiće u vašem web pregledniku.

POPULARNO

To Top