e-Kako | Homepage
Kako napraviti „Call-to-Action“ gumb na Facebooku?

Kako napraviti „Call-to-Action“ gumb na Facebooku?

1 Komentar 🕔20.ožu. 2015

Facebook je dodao vrlo zgodnu značajku u prosinac 2014: mogućnost stavljanja jednostavnog gumba „poziv na akciju“ na vrhu vaše poslovne Facebook stranice.

Funkcionalnost je prilično jednostavna: odaberete jedan od sedam unaprijed izrađenih opcija (“Registriraj se”, “Kupuj”, “Kontaktiraj nas”, “Book Now”, “Use App” Pogledajte video “ili” Igraj igru “) i odaberete link na bilo koju web stranicu koju želite. Možete povezati svoju početnu stranicu, odredišnu stranicu, kontakt listu, video … ovisno o vašim željama i poslovnim potrebama.

Također imajte na umu da ova opcija nije još dostupna svima, pa se tako može dogoditi da nije niti vama.

Postupak izrade „Call-to-Action“ gumba

1. Ulogirajte se u svoju Facebook stranicu
2. Na vašoj „cover“ fotografiji bi se trebao prikazati „Create Call-to-Action“ u donjem desnom uglu pored gumba „Podijeli“
3. Nakon što kliknete na gumb „Create Call-to-Action“ izbaciti će vas izbornik u kojem odaberete jednu od gore navedenih opcija te upišete link web stranice na koju želite da gumb preusmjerava.
4. Nakon što pritisnite „Next“ ili „sljedeća“ Facebook vam nudi i mogućnost povezivanja na aplikaciju za iPhone ili Android korisnike.
Ukoliko želite postaviti samo web stranicu kao link destinaciju onda samo odaberite „mrežnu stranicu“ i pritisnite „Next“
5. Nakon što ste napravili gumb „Call-to-Action“, možete pratiti broj ljudi koji su kliknuli na gumb i tako došli na vašu web stranicu.

1 Komentar

  1. 🕔 9:38, 04.srp. 2015

    billige beats høretelefoner

    I am sure this paragraph has touched all the internet visitors, its really
    really good piece of writing on building up new webpage.

    odgovor

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Označena polja su obavezna. *

Oglašavanje

VermaHr
AOB
Udruga Nina
mojstan.net
Sapica
itonijesve.com
HappyDot
Poslovna večera