TEHNO

Kako neprimjetno čitati facebook poruke?

kako-neprimjetno-citati-facebook-poruke

Prije ste jednostavno mogli ne odgovoriti na poruku i opravdati se da ju niste vidjeli, no otkad je Facebook uveo potvrdu čitanja chata i poruka (opcija Seen), ta isprika više ne vrijedi.

Prije ste jednostavno mogli ne odgovoriti na poruku i opravdati se da ju niste vidjeli, no otkad je Facebook uveo potvrdu čitanja chata i poruka (opcija Seen), ta isprika više ne vrijedi.

Želite izbjeći dosadne ljude na Facebook chatu ili zbog određenih razloga ne želite da drugi znaju kada ste pročitali njihovu poruku trebate instalirati ekstenziju za preglednik.

Ta ekstenzija za preglednik uklanja obavijest Seen (Vidio).

svi su vidjeli

Nakon njezine instalacije, osoba s kojom se dopisujete neće znati kada ste vidjeli njezinu poruku.

Instalacija Chat Undetected ekstenzije
Link na kojem možete pronaći ekstenziju nalazi se ovdje. Pritiskom na zeleni gumb pokreće se download.

chat undetectedlink

Za korisnike Google Chrome-a; Chat Undetected instalacijska datoteka preuzeti će se na vaše računalo. Zatvorite Google Chrome, pokrenite instalacijsku datoteku i ponovno otvorite preglednik.

Za korisnike Mozilla Firefox-a; pojaviti će vam se obavijest za dodatak potvrđujući instalaciju Chat Undetected. Kliknite na Install Now kako bi dovršili instalaciju.

Nakon instalacije Chat Undetected ekstenzije za vaš web preglednik status Seen je nestao, a prijatelji s kojima se dopisujete neće biti u mogućnosti vidjeti jeste li pročitali njihovu poruku.

Deinstalacija Chat Undetected ekstenzije
Ako iz nekog razloga želite deinstalirati Chat Undetected, ovako to možete učiniti:

Za Google Chrome, idite na Settings (Postavke) -> Extensions (Ekstenzije) kako bi onemogućili ili deinstalirali Chat Undetected.
Za Mozillu Firefox, idite na Add-ons stranicu, gdje ćete moći onemogućiti ili deinstalirati Chat Undetected podExtensions (Ekstenzije).

POPULARNO

To Top