Internet

Kako pozvati sve prijatelje da lajkaju Facebook stranicu / događaj?

Imate mrak Facebook stranicu ili organizirate događaj na koji želite pozvati sve svoje prijatelje, a ne želite klikati jednog po jednog? Nema problema! Možete pozvati sve prijatelje da lajkaju vašu Facebook stranicu ili događaj samo jednim klikom. Evo kako to možete napraviti:

1. Ulogirajte se u Facebook
2. Pozicionirajte se na stranicu ili događaj na koji želite pozvati prijatelje
3. Pritisnite na “Pozovi prijatelje da stranicu označe s gumbom u desnom kutu “Sviđa mi se”.” Zatim pritisnite “Prikaži sve”
4. Nakon što vam se otvori DropDown s listom prijatelje provjerite da vam je označena lista sa svim prijateljima na “Search all friends” (gornji lijevi kut na DropDown listi )
5. Scrollajte do kraja liste kako bi otvorili sve vaše prijatelje (lakše je označiti prvog prijatelja s liste i onda pritisnuti Page Down gumb kako bi stigli do kraja liste)
6. Sada kada ste otvorili sve prijatelje kopirajte i zalijepite ovaj link u URL bar:

Link za događaj:

javascript:elms=document.getElementsByName(“checkableitems[]”);for (i=0;i<elms.length;i++){if (elms[i].type=”checkbox” )elms[i].click()}

Link za stranicu:

javascript:var inputs = document.getElementsByClassName(‘uiButton _1sm’);
for(var i=0; i<inputs.length;i++) {
inputs[i].click();
}

Napomena!

  • Provjerite link koji vam se kopirao. Vjerojatno će browser sam izbrisati početak linka (javascript:) pa u tom slučaju ga samo ručno upišite i pritisnite Enter tipku.
  • Ukoliko imate veliku listu prijatelja, vjerojatno će trebati neko vrijeme dok ne pozovete sve prijatelje pa se u tom slučaju samo strpite da se stranica “odmrzne” , to može potrajati par minuta.

Sumatra-logo-A

Ovaj jednostavan trik odličan je za amatersku promociju vašeg poslovanja no ako želite iskoristiti puni potencijal Facebook promocije najbolje se obratiti specijaliziranim agencijama za takav posao.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

POPULARNO

Vrh