TEHNO

Kako pozvati sve prijatelje da lajkaju Facebook stranicu / događaj?

Imate mrak Facebook stranicu ili organizirate događaj na koji želite pozvati sve svoje prijatelje, a ne želite klikati jednog po jednog? Nema problema! Možete pozvati sve prijatelje da lajkaju vašu Facebook stranicu ili događaj samo jednim klikom. Evo kako to možete napraviti:

1. Ulogirajte se u Facebook
2. Pozicionirajte se na stranicu ili događaj na koji želite pozvati prijatelje
3. Pritisnite na “Pozovi prijatelje da stranicu označe s gumbom u desnom kutu “Sviđa mi se”.” Zatim pritisnite “Prikaži sve”
4. Nakon što vam se otvori DropDown s listom prijatelje provjerite da vam je označena lista sa svim prijateljima na “Search all friends” (gornji lijevi kut na DropDown listi )
5. Scrollajte do kraja liste kako bi otvorili sve vaše prijatelje (lakše je označiti prvog prijatelja s liste i onda pritisnuti Page Down gumb kako bi stigli do kraja liste)
6. Sada kada ste otvorili sve prijatelje kopirajte i zalijepite ovaj link u URL bar:

Link za događaj:

javascript:elms=document.getElementsByName(“checkableitems[]”);for (i=0;i<elms.length;i++){if (elms[i].type=”checkbox” )elms[i].click()}

Link za stranicu:

javascript:var inputs = document.getElementsByClassName(‘uiButton _1sm’);
for(var i=0; i<inputs.length;i++) {
inputs[i].click();
}

Napomena!

  • Provjerite link koji vam se kopirao. Vjerojatno će browser sam izbrisati početak linka (javascript:) pa u tom slučaju ga samo ručno upišite i pritisnite Enter tipku.
  • Ukoliko imate veliku listu prijatelja, vjerojatno će trebati neko vrijeme dok ne pozovete sve prijatelje pa se u tom slučaju samo strpite da se stranica “odmrzne” , to može potrajati par minuta.

Sumatra-logo-A

Ovaj jednostavan trik odličan je za amatersku promociju vašeg poslovanja no ako želite iskoristiti puni potencijal Facebook promocije najbolje se obratiti specijaliziranim agencijama za takav posao.

POPULARNO

To Top