e-Kako | Homepage
Kako se checkirati na Facebook stranici?

Kako se checkirati na Facebook stranici?

0 Komentara 🕔21.kol. 2014

Ukoliko se želite chekirati preko vašeg smartphonea na određenoj Facebook stranici i tako podijeliti vašu lokaciju to možete napraviti na sljedeći način:

1. Pritisnite na check in oznaku na vašem news feed-u (ta oznaka se nalazi dole desno ako imate android, ili gore desno ako imate iphone). Naravno, pretpostavka je da se i fizički nalazite na toj lokaciji.
2. Ukoliko vam automatski ne prikaže listu obližnjih lokacija možete ju potražiti tako da upišete ime Facebook stranice u “search places”
3. Ukoliko vam ovaj način ne uspijeva, možete se pozicionirati na Facebook stranicu te se na njoj direktno checkirati pritiskom na tipku “više” na samoj stranici i tamo kliknuti na “Lokacija” ili “Check in” (opet ovisi o uređaju koji koristite)
4. Nakon što uspijete odrediti lokaciju na kojoj se nalazite, sada još možete napisati komentar ili čak tagirati osobe u vašem postu
5. Zadnji korak je kliknuti na post i na taj način ćete se checkirati na željenoj Facebook stranici.

Napomena

Facebook stranica na kojoj se želite checkirati treba imate omogućene postavke za to. Kako namjestiti te postavke možete pogledati na: Kako omogućiti check in na Facebook stranici?

Nema komentara

Nema komentara još!

Nitko još nije ostavio komentar na članak!

Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Označena polja su obavezna. *

Oglašavanje

VermaHr
AOB
Udruga Nina
mojstan.net
Sapica
itonijesve.com
HappyDot
Poslovna večera