ZABAVA

Kako pronaći apartman za dnevni najam u Zagrebu?

Zasigurno ste u više navrata putovali u Zagreb i poželjeli bukirati vlastiti smještaj, kako ne biste baš uvijek i svaki put ometali rodbinu ili prijatelje spavajući kod njih.

No, naravno, znajući da su hoteli poprilično skupi, ipak ste se na kraju najčešće odlučili za odlazak na noćenje kod svojih bližnjih nastanjenih u Zagrebu.

To zaista ne mora biti tako, jer ponuda apartmana na kratkoročni najam u Zagrebu je velika. Apartmane možete pronaći na Njuškalu, Bookingu, AirBnB-u, ili tražeći na Google-u možete posjetiti direktno web stranicu od pojedinih apartmana, poput Dnevni najam Zagreb – koji se nalaze u blizini Zagrebačkog velesajma, Arene i Avenue Malla.

Apartmani na dnevni najam u Zagrebu su popularni i znatno jeftiniji od hotela. Primjerice, ukoliko vas putuje troje u Zagreb, apartman će najčešće koštati 60-70€, što je oko 20€ po osobi, i što je jeftinije od nekih hostela u Zagrebu u kojem spava po desetero ljudi u jednoj sobi, a komfor u apartmanu je neusporedivo veći.

U apartmanima imate sve što je potrebno, od ručnika, šampona, bešteka itd itd. Na Vama je samo da rezervirate i da dođete. Apartmana za rezervaciju imate po cijelom gradu, te iz godine u godinu je ponuda sve veća.

POPULARNO

To Top