Edukacija

Kako izabrati poklon za dečka ili muža za Valentinovo ?

Djevojke i žene najčešće će dobiti ružu ili buket ruža te bombonijeru. Dečkima i muževima neće se svidjeti cvijeće, a bombonijera kako kojem. Poklon za Valentinovo vašoj jačoj polovici trebao bi biti nešto što će imponirati osobinama vašeg muškarca. Vodite se idejom da mu ne treba ono što bi vama trebalo. Primjerice kozmetika, slatkiši i slično.

Poklon za Valentinovo za dečka ili muža ne treba biti niti ništa specijalno zapakiran, a prijedlozi su sljedeći:

ALAT

Svakoj kući ili stanu, potreban je alat kako bi se mogao uređivati, preuređivati i održavati. Ne očekuje se da će djevojka montirati policu u hodnik, nego jača polovica. Da biste to očekivali od njega nabavite mu kvalitetni alat s kojim će vaš dom pretvoriti u lijepo i udobno mjesto za stanovanje. Alat koji se najčešće traži i koji je i najpotrebniji je bušilica. Raspitajte se u prodavaonici alata koja bi vam bušilica bila najprimjerenija za radove koje će obavljati vaš muškarac. Ne bi bilo zgodno da za sitne popravke u kući zovete tehničara, ako kod kuće imate jaču polovicu.

SPORTSKA OPREMA

Ako se vaš dragi bavi određenim sportom, njegova se sportska oprema s vremenom ošteti ili mu je pak potrebna zamjenska oprema. Na odabiru nove opreme za njega bit će vam zahvalan što će mu uštedjeti vrijeme potrebno za shopping koje većina muškaraca ne voli. Uz sportsku opremu poklonite mu i sportsku torbu gdje će nositi tu opremu.

GADGETI

Digitalno doba nudi široki spektar uređaja. Hoćete li vašoj jačoj polovici izabrati pametni telefon, tablet ili pametni ručni sat procijenite sami. Pogledajte što ima i što mu treba te prema tome izaberite poklon za Valentinovo za njega. Gadgeti će mu dobro doći u svakodnevnom životu.

OPREMA ZA AUTOMOBIL

Automobil vašeg dragog prijevozno je sredstvo u kojem se i vi često vozite. Primijetili ste kako su gumeni tepisi u automobilu u raspadnom stanju, a i bolja presvlaka za volan bi dobro došla. Pokažite vašoj jačoj polovici kako to što vas vozi od točke A do točke B ne uzimate zdravo za gotovo te mu poboljšajte opremu automobila povodom Valentinova.

POPULARNO

To Top