Obitelj

Kako izabrati poklon za novorođenče ?

Poklon za novorođenče pažljivo se bira jer je to vaš prvi dar koji ćete pokloniti toj tada još maloj osobi. Bebi kojoj ćete poklanjati dar još ne poznajete pa je nemoguće voditi se njezinim željama, no postoje stvari koje će zasigurno biti od koristi.

Slijedi nekoliko prijedloga za dar koji biste mogli pokloniti novorođenčetu:

IGRAČKE

Djeca najviše vole ovu vrstu poklona, no kod kupovine igračaka treba uzeti u obzir da li je beba dječak ili djevojčica te koliko je igračka primjerena dobi djeteta. Za novorođenčad se preporučuju plišane igračke, no treba znati da se dijete neće time igrati dok ne napuni otprilike godinu dana.

kako-izabrati-poklon-za-novorodence-1

ODJEĆA

S odjećom je vrlo teško pogoditi poklon jer je velika vjerojatnost da ćete izabrati premali broj. I sami roditelji kad svojoj bebi kupuju odjeću često izaberu krivi broj pa je moguće da ćete i vi izabrati premali broj, a i novorođenčad brzo raste pa ukoliko i uzimate pravi broj odjeće za bebu koju posjećujete, ona istu ne bude dugo nosila.

kako-izabrati-poklon-za-novorodence-2

DEKICA/PREKRIVAČ

Zanimljiv i koristan dar. Možete izabrati dekicu različitih dizajna i veličina. To ovisi o vama, a dekica će bebi biti od koristi jer je malim bebama hladnije, nego odraslima.

kako-izabrati-poklon-za-novorodence-3

POSEBNA SLIKA

Fotografije novorođenčeta danas krase društvene mreže velike većine ponosnih, mladih roditelja. Od takvih fotografija, koje možete i mobitelima uslikati, možete izraditi posebnu sliku kao iz slikovnice. Na takvoj fotografiji pogledi se zadržavaju dugo, a beba na njoj postaje akter svoje prve bajke. Takve fotografije izrađuje kreativni studio Art of Beginning. Posjetiti ih možete i  na njihovoj Facebook stranici ART of Begininng. 

kako-izabrati-poklon-za-novorodence-4

BON ZA ODREĐENU TRGOVINU

Majkama novorođenčadi možete pokloniti poklon bon koji je namijenjen za određenu trgovinu gdje se mogu kupiti stvari za bebe. Na taj način roditelji bebe će izabrati ono što znaju da je njihovoj bebi potrebno.

Ovo su neki od prijedloga što možete izabrati za poklon novorođenčetu. Znate i sami da beba nije svjesna da je dobila dar i što je dobila, no vodite se time što bi vi voljeli da vaša beba dobije te ćete tako lakše izabrati poklon.

POPULARNO

To Top