Veze

Kako se igra poker na skidanje?

kako-se-igra-poker-na-skidanje

Želite li malo začiniti poker večer? Zaigrajte partiju pokera u kojoj odjeća postaje ekvivalentno sredstvo razmjene ili novac – poker na skidanje.

Želite li malo začiniti poker večer? Zaigrajte partiju pokera u kojoj odjeća postaje ekvivalentno sredstvo razmjene ili novac – poker na skidanje. Zbog očitih razloga, ovo je igra za odrasle.

Pronalazak igrača

Prije nego prezentirate svoju ideju o večernjoj zabavi prijateljima, razmislite kome bi takva ideja mogla biti čudna I možda malo “previše”. Odaberite ljude kojima bi se sviđala ideja. Ovo je igra za parove, potencijalne parove, grupu ljudi koji slično razmišljaju i imaju ok stav oko skidanja odjeće te neće poludjeti kada ona počne skidati. Na ovakvu vrstu igre ne nagovarajte prijatelje ako se oni ne osjećaju ugodno, neće im biti zabavno igrati, a onda tako neće biti ni vama.

Pravila

Glavno pravilo svake strip-poker igre je, da onaj koji gubi mora skidati odjeću, a pobjednik se zabavlja s gledanjem gologa/gole protivnika/protivnice. Obično se ne igra za novac, zabava je glavni faktor. U pokeru na skidanje, umjesto novaca, plaćate vašom odjećom. Postoje razne alternative pa tako možete započeti s igrom za lovu te nakon što ostanete bez nje, imate mogućnost ponuditi svoju odjeću za nastavak igre. Možete igrati bilo koju varijaciju pokera, iako bi najbolje bilo da se držite onog najjednostavnijeg oblika gdje svaki igrač dobije 5 karata s mogućnošću da vrati do četiri karte ako mu ne odgovaraju I dobije nove.
Najbolje vrste za igranje pokera na skidanje su jednostavnije varijante (jednostavnije za naučiti ako netko ne zna igrati uopće poker) kao na primjer 5 Card Draw, Stud ili Hold’em.

Vrijednost robe

Prije nego se svi počnu skidati i dobro zabavljati u pokeru na skidanje, potrebno je odrediti koliko će vam vrijediti odjeća, npr čarapa može biti 10 čipova ili jedna oklada, a majca 20 ili dvije oklade, to zavisi o vašem dogovoru. Dogovorite vrijednosti te isto tako dogovorite dal je moguće otkupiti svoju robu nazad.

Završetak partije

Kada ispada koji igrač? Pa znate! Ako je netko ostao bez ičega I ima samo ruke da mu prekrivaju dijelove tijela, tada znate da je igra za njega završila.

Strip poker je igra za zabavu ili za poboljšavanje atmosfere – ali uvijek povezano se nečim pozitivnim, i nije igra koja će se svima svidjeti.

POPULARNO

To Top