Tutorijali

Kako unaprijed namjestiti objave na Facebook stranici?

Jeste li znali da je moguće unaprijed postaviti objave te da će oni biti objavljene na vašoj Facebook stranici u točno vrijeme kada to namjestite?

POSTAVLJANJE

  • Spojite se na vašu Facebook stranicu
  • Napišite željeni post
  • Pritisnite na malu ikonu u obliku sata > Namjestite datum i vrijeme svoje objave
  • Nakon što namjestite vrijeme i datum, pritisnite > Schedule

Zašto je ovo dobra stvar?

1. Strateško planiranje
S mogućnošću postavljanja unaprijed planiranih postova admini stranica sada mogu direktno na Facebook stranici unaprijed planirati i postavljati svoje strateške planove.

Ukoliko vodite Facebook stranicu za svog klijenta i imate više od jednog admina, onda je ovo odličan način surađivanja jer svaki od admina može vidjeti te prilagoditi svoje postove direktno u plan.

Također, klijent ima mogućnost pogleda i odobrenja plana prije nego što su postovi objavljeni.

2. Upravljanje vremenom
Vrijeme je jedan od najvrednijih resursa. S ovim planiranjem možete uštedjeti vrijeme unaprijed isplaniranom strategijom, te u par sati napraviti tjedni ili mjesečni plan postavljanja objava.

3. Manja mogućnost pogreške
Svi smo se sigurno našli u poziciji gdje smo objavili post na stranici i minute kasnije primijetili da naša objava sadrži gramatičku ili pravopisnu pogrešku. U planiranim postovima možete uređivati svoje postove te na taj način izbjeći takve pogreške.

Napomena!
Angažman ili engagement je jedan od najvažnijih čimbenika na vašoj stranici, što znači da nikako nemojte misliti da ukoliko ste isplanirali objave za cijeli mjesec da ne morate redovito posjećivati i pratiti što se događa na vašoj stranici

POPULARNO

To Top