ZABAVA

Kako izraditi slatko iznenađenje za Valentinovo ?

Slatko iznenađenje za Valentinovo posebno je ako ga napravite sami i uložite dio svog truda u tu izradu. Slatkiši su uvijek pravi pogodak za Valentinovo, naročito ako ih zapakirate na drugačiji način.

Izradite svoje kartice koje ćete ukrasiti ljubavnim motivima te u njih upakirate slatkiše koje voli vaš partner ili partnerica.

Slatko iznenađenje za Valentinovo izradit ćete od: čestitke, ljepila, bombona koje voli vaša simpatija te spajalica ili klamerice.

Šaku slatkiša zapakirajte u prozirnu foliju. Izradite ukrasne kartice po želji. Neka na njima budu ljubavni motivi ili neki motivi vama drage osobe.

Koristite škare koje su oblikovane tako da se može s lakoćom rukovati njima. Izradite kartice majmuna ili suncokreta koje ćete zaklamati na prozirnu foliju.

Majmuna kojeg ćete izraditi, zaklamajte na karticu slatkog iznenađenja za Valentinovo. Majmun mora biti nešto veći od kartice koja je zaklamana na foliju sa slatkišima. Motive koji su korišteni za izradu majmuna nacrtajte uz pomoć šestara i olovke te svijetlosmeđeg i tamnosmeđeg papira. Izrežite ih i zalijepite, a nakon što je majmunovo lice gotovo, zaklamajte ga za foliju slatkiša.

Ako se radi o slatkišu koji je pakiran tako da se na njega ne može zaklamati čestitka, izradite suncokret kako je prikazano na slici niže te ga zalijepite na slatkiš kao što je lizalica.

Za izradu suncokret ukrasa za lizalicu, izrežite 30 cm dužine i 7 cm širine narančaste trake papira. Taj papir prelomite kao harmoniku te ju na kraju zalijepite tako da ispadne krug koji će činiti latice suncokreta.

Na žutom papiru nacrtajte krug promjera koji će prekriti promjer lizalice. Izrežite krug škarama te mu dodajte oči, nos i usta. Pomoću ljepila, zalijepite glavu suncokreta na slatkiš. Rub slatkiša omotajte trakom latica koje ste izradili od narančastog papira i dobili ste slatko iznenađenje za Valentinovo .

Možete napraviti i mini zastavice koje ćete zalijepiti na slatkiše. Napišite natpis kao što je “Volim te” ili “Sviđaš mi se” te zalijepite na foliju slatkiša ili omotajte oko drške lizalice.

Slatko iznenađenje za Valentinovo možete napraviti i s drugačijim motivima. Važno je da bude kreativno i da se svidi odabranici / odabraniku.

2.fiskars.com

POPULARNO

To Top