ZDRAVLJE

Kako izabrati wellness program?

Wellness program nudi različite tretmane koji mogu ispuniti potrebe i želje svakoga. Uz pomoć wellness programa možete: poboljšati kondiciju i zdravlje, možete se opustiti, ali i uljepšati.

U wellness program uključene su različite ponude, a ovdje će biti opisane samo neke od njih.

MEDICINSKA MASAŽA

Ova masaža primjenjuje se za rješavanje bolova i napetosti. Vole je sportaši. Pogodna je za osobe koje pate od bolova u kralježnici ili od bolova u mišićima. Njezini najbolji učinci postižu se kada se kontinuirano ponavljaju.

REFLEKSNA MASAŽA STOPALA

Ovo je energetska masaža s akupresurom stopala. Akupresura znači pritiskanje određenih dijelova na tijelu što uzrokuje npr. smanjenje nesanice, potiče bolju probavu i slično. S takvom masažom poboljšava se i cirkulacija.

HOT STONE MASAŽA

Ova vrsta masaže obavlja se pomoću toplog vulkanskog kamenja. Hot stone masaža stimulira krvotok te opušta bolne mišiće. Masaža također pomaže i kod uklanjanja stresa.

ČOKOLADNA MASAŽA

Čokoladna masaža pomaže osobi koja se masira tako da se ona opusti. Uz to postiže se i bolja cirkulacija te njega tijela jer koža poslije masaže postaje elastičnija i mekša. Ta vrsta masaže potaknut će izlučivanje hormona sreće.

MASAŽA ETERIČNIM ULJIMA

Ova vrsta masaže primjenjuje se prvenstveno radi opuštanja od stresa. Mirisne kapljice eteričnih ulja u kombinaciji s masažom popravljaju psihofizičko zdravlje.

AYURVEDA MASAŽA

To je terapeutska masaža s toplim uljima. Tretman počinje masažom glave pa se nastavlja kroz cijelo tijelo po šakama i stopalima. Pokreti idu od periferije prema srcu. Ima pozitivne učinke na cijelo tijelo.

BLATNA KUPKA

S tom kupkom pojačava se psihofizičko zdravlje. Pomaže ljudima koji boluju od reumatskog artritisa. Pomoću te kupke smanjuje se i celulit.

KRALJEVSKA MASAŽA

To je masaža koju izvode dva masera. 1. maser izvodi pokrete, a 2. maser ga prati. Tijelo se opušta te se smanjuje stres.

LIMFNA DRENAŽA

Izvodi se kako bi se poboljšala cirkulacija limfe. Smanjuje se osjećaj „teških“ nogu te jača imuni sistem.

 

Svaki wellness program opisan je tako da vam predstavi svoje dobrobiti te prema tome možete vidjeti što vama treba te koji ćete wellness program izabrati.

 

POPULARNO

To Top