Kućni ljubimci

Kako ukloniti dlaku kućnih ljubimaca ?

Kućni ljubimci su poput članova obitelji, no svi domovi u kojima se nalaze kućni ljubimci, imaju borbu s time kako ukloniti dlaku kućnih ljubimaca. Dlaka kućnih ljubimaca zadržava se gdje god da Vaš kućni ljubimac prođe. Od tepiha i dvosjeda pa do Vaše odjeće. Slijedi pet načina koji će Vam objasniti kako da uklonite dlaku kućnih ljubimaca.

PRVI NAČIN

Ovo je način gdje trebate namočiti krpicu u kipuću vodu te s njome (primjerice preko tepiha) prelazite po onom dijelu gdje se nalaze dlake. Pomoću vlage, dlake će postati teže te će se lakše izvući iz materijala gdje su se našle. Kod ovog načina čišćenja dlaka iz materijala, izvlačite dlake krpicom tako da ih namotavate u pramenove. Tako ćete biti sigurni da ste sve dlake izvukli iz materijala gdje su zapele.

DRUGI NAČIN

Drugi način za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca je pomoću čičak uvijača kakvi se koriste i za uvijanje kose. Čičak uvijačem utrljate površinu materijala gdje se primila kosa. Tako ćete izvući veće pramenove dlaka vašeg kućnog ljubimca.

TREĆI NAČIN

Treći način uklanjanja dlaka kućnih ljubimaca je uz pomoć selotejpa. Selotejp se namota na ruku tako da Vam ljepljiv dio bude s vanjske strane. Kad je selotejp omotan oko ruke, njime prelazite preko dlaka koje trebate ukloniti.

ČETVRTI NAČIN

Četvrti način uklanjanja dlaka kućnih ljubimaca je uklanjanje dlaka s gumenim rukavicama. Obucite gumene rukavice i rukom trljajte mjesto koje je zahvaćeno dlakama kućnog ljubimca.

PETI NAČIN

Peti način uklanjanja dlaka kućnih ljubimaca zahtijeva samo napuhavanje balona. Dakle, napuhnite balon i zavežite ga. Napuhani balon prislonite uz dlake koje će se pomoću elektriciteta uhvatiti za balon.

POPULARNO

To Top