AGM

AGM A2: otpornost na udarce dostpuna svima

AGM nastavlja sa zacrtanim putem k međunarodnom tržištu: upravo su objavili kako na tržište stiže njihov novi telefon oznake AGM A2.

AGM se bavi proizvodnjom telefona otpornih na udarce, a njihov trenutno najbolji takav aparat je X1. Dominantni su na domicilnom tržištu, no svjetsko je ono kojem sada streme. Stoga je u planu još nekoliko telefona, kojima bi popunili sve tržišne niše i adekvatno se pozicionirali obzirom na konkurenciju.

AGM A2 je namijenjen kupcima niže kupovne moći, koji nisu voljni ili nisu u stanju dati puno novca za telefon, no potreban im je onaj s certifikatom IP68, dakle otporan na vodu i prašinu.

A2 će za vrlo umjeren iznos (cijena još nije definirana, no zacijelo će biti manje od 100 dolara) zauzvrat dati 4-inčni zaslon zaštićen s Gorilla Glass 3, kamere razlučivosti 8 (stražnja) odnosno 2 megapiksela (prednja), a za autonomiju će se pobrinuti baterija kapaciteta 2.600 mAh. Čipset je Qualcommov Snapdragon 210, podržan s 2 GB radne i 16 GB interne memorije.

Za više podataka o ovom telefonu posjetite službenu stranicu, ili pak pratite AGM-ovu Facebook stranicu kako biste bili upućeni za sva aktualna događanja oko ovog proizvođača.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh