AGM

Lansiran AGM X1 od 18-karatnog zlata

Luksuzna roba uvijek nađe kupca, ma o čemu se radilo, kažu. Luksuzni smartfoni nisu iznimka, jer postoje – i dobro se prodaju – posebna izdanja telefona kao što je iPhone ili pak Huawei Mate 9.

Osim ekskluzivnih, skupih materijala, prati ih i paprena cijena koju si rijetki mogu priuštiti. Svejedno, uspješnost njihova plasmana rijetko se dovodi u pitanje.

Smatrajući da ima što reći i na ovom polju, AGM je izradio X1 dodajući mu elemente od 18-karatnog zlata. Ovime je AGM postao prvi proizvođač otpornih telefona koji je zagazio u te vode; tvrde kako ovi modni elementi nimalo ne utječu na otpornost uređaja, koji posjeduje certifikat IP68.

Specifikacije luksuzne verzije navlaš su iste originalu: Super AMOLED zaslon dijagonale 5,5 inča u Full HD rezoluciji, Snapdragon 617 uz 4 GB RAM/64 GB ROM-a.

Masivna baterija kapaciteta 5.400 mAh podržava tehnologiju Quick Charge, bez kojeg bi punjenje ovako pozamašne baterije inače trajalo više od šest sati.

Ukoliko vas zanima telefon izrađen od plemenitih metala, naći ćete ga na Aliexpressu ili Coolicoolu, gdje ćete tijekom sljedećih par dana (do 17.5.) naići na akciju kojom se X1 prodaje za kakvih 30-ak dolara manje.

Za više informacija posjetite službenu stranicu kompanije www.aggmmobile.com

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh