AGM

Superotporni AGM A8 s certifikatom IP68 na super-niskoj cijeni

Kineska kompanija AGM, koja se bavi proizvodnjom telefona otpornih na udarce i vodu, na glasu je kao jedna od onih koji prave odlične telefone po vrlo razumnim cijenama. U nekim stvarima čak i predvode tržište: njihov model X1, primjerice, prvi je telefon otporan na udarce koji ima dvostruku stražnju kameru. Jedan drugi telefon, A8, uskoro stiže na vrlo primamljivu flash akciju.

Pod otpornošću mislimo na certifikat IP68, koji AGM A8 posjeduje, a koji jamči imunitet na udarce, vodu i prašinu. Osim certifikata A8 se diči i masivnom baterijom kapaciteta 5.400 mAh te posljednjom inačicom Androida (7.0 Nougat).

Redovna cijena mu je pristupačnih 149,99 dolara, ali AGM kaže da može još bolje: od sutra (2.6.) počevši u 11 sati, A8 će se prodavati za samo 129,99 dolara na Aliexpressu. Akcija kao takva potrajat će do popodnevnih sati (6 sati trajat će ukupno), pa budite brzi!

>> Pogledaj flash ponudu za ovaj uređaj <<

Za taj ćete iznos dobiti još 3 GB radne i 32 GB interne memorijske zapremine, zaslon dijagonale 5 inča, Snapdragon 410 te kombinaciju kamere 13 MP prednja/2 MP stražnja. Ovakve specifikacije polako postaju uobičajene u ovom cjenovnom rangu, no certifikat I68 to svakako nije i i naći ćete ga na kudikamo skupljim uređajima. Ovo je dobar deal.

Tražili ste:

  • mobiteli sa ip68 certifikatom (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh