Akcije

Besplatne nagrade i veliki božićni popusti na trgovini Geekmaxi

Priličan broj trgovina ove godine daje popuste na božićnu kupovinu, pa tako i Geekmaxi. Iz naše perspektive ovo je odlična destinacija, jer im je lager na europskom tlu. Zbog toga ne moramo plaćati nikakve troškove uvoza, pa se kupovina kod njih zbilja isplati.

>> Vidi što sve ima na Geekmaxi u svom izlogu

Odmah na vrhu božićne stranice dočekat će vas kolo sreće. Da biste odigrali, morate se prijaviti i to je to. Dobar dio trgovina ima kikiriki nagrade (igram valjda svugdje i na svakoj trgovini) i rijetko kad dobijem išta značajnije od čačkalice, ali čini mi se da se Geekmaxi ovog puta potrudio. Osim kupona s popustima na kupovinu, tu su i tzv. tajni pokloni, ali mi znamo koji su – prva, najbolja nagrada podrazumijeva slobodan izbor gadgeta, dakle ako to dobiješ, uzimaš s Geekmaxi što god poželiš. Druga nagrada je Xiaomi Mi 8 odnosno Mi Mix 2S, tako da je kolo sreće možda i najbolja nagradna igra ovog Božića. Ukoliko budete sretne ruke, javite se njihovoj podršci (support@geekmaxi.com), kako bi vam mogli dostaviti nagradu. Pravilo je pritom samo jedno: kolo možeš zavrtjeti samo jednom po logiranju. Jednostavno.

Sama stranica je podijeljena u nekoliko kategorija, od kojih se Secret Gift odnosi na poklon iznenađenja: tek kad ga kupiš, znat ćeš što je točno unutra. Hotsales podrazumijeva najtraženije proizvode, a tu ima zbilja pravih stvari: Redmi Note 6 Pro za 190 eura, ili možda fantastični Pocophone F1 za 299 eura. Razmišljam o kupnji novog laptopa (do sada sam ukiselio 255 kuna 🙂 ), a Xiaomi Mi Notebook sa 16 GB RAM-a i intelovim procesorom i7 čini se kao vrlo izgledan izbor. Razmislite i o robotskom usisavaču Xiaomi Roborock S50 ili S55 (razlika je samo u boji). ja sam si neki dan kupio ovaj crni, nadam se da ću uskoro uspjeti snimiti i nakuckati recenziju. Eno ga, piči po kući kao zmaj!

New Arrivals, kao što ime govori, nabraja ono što je posljednje stiglo na lager. Xiaomi Mi Max 3 lijep je izbor, a i ovi električni bicikli sve su mi privlačniji. Možda si kupim jednog uskoro, tko zna. Budući da je Božić pred vratima, u ponudi su i različite dekoracije. Pod Limited Offer nalaze se uglavnom mobiteli, pametne narukvice i zbilja odličan Xiaomi Mi Notebook Pro s Intelovim i5 procesorom, 8 GB RAM-a i SSD diskom. Ne znam za vas, ali ja više nikad neću kupovati laptop kod domaćih dealera.

>> Pogledaj cjelokupnu božićnu ponudu na Geekmaxi trgovini

Na kraju se nalaze Best Categories. Ondje tek počinje raspašoj s božićnom ponudom, jer je sve lijepo i pregledno posloženo po kategorijama, tako da ćete danima sliniti nad onime što je ondje izloženo. 🙂 Opet ističem kako nema nikakvih carina i sličnih davanja državi, budući da roba stiže s područja Europske unije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh