Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Bez kompromisa – Xiaomi Mi A1 na popustu!

Okay, “bez kompromisa” je možda previše optimistično – ali Mi A1 je jedan od najviše uravnoteženih mobitela trenutno. Nema ništa specijalno, ali paradoksalno – točno to je specijalno kod njega. Obično imamo mobitele koji se hvale “Mi imamo najveću bateriju!” ili “Mi imamo najviše memorije!”, ali Xiaomi i Google su zajedno odlučili napraviti jedan mobitel koji jednostavno ima prave stvari na pravim mjestima (i za pravu cijenu)!

64GB interne memorije za podatke, 4GB radne memorije, brzi i efikasni Snapdragon 625, 3080mAh baterije i klasični ali kvalitetni 16:9 FHD IPS ekran. Ove specifikacije nisu ništa novo ali Xiaomi ih je odabrao jer je vrijeme dokazalo da takva kombinacija radi i radi dobro. Tu je i dupla kamera koja uopće nije loša za cijenu. Manual mod joj je prilično ekstenzivan a druga leća dobro dođe za optičko uvećavanje. Sa straga se nalazi vrlo brz i precizan čitač otiska prsta koji stvarno otključa vaš mobitel u trenu. Mobitel je prekrasno građen sa stražnjim dijelom od aluminija i lagano zaobljenim staklenim rubovima. Na svemu tome radi vrlo čist i brz Android 8.1 Oreo bez ikakvih bloat aplikacija da ga usporavaju. Nadogradnje isto stalno izlaze za ovaj mobitel kako bi njegovi korisnici bili sigurni i uvijek korak ispred drugih Android mobitela. To je prednost Android One programa!

Ovaj mobitel ima još mnogo dobrih značajki, pogledajte našu recenziju ovdje kako bi ste saznali više o njemu. A sad, akcija. TomTop prodaje ovaj mobitel sa originalnom cijenom od €242.54, ali pošto je sljedećih 17 dana akcija od 40%, ovaj mobitel možete kupiti za samo 146.40! Ponuda traje do kraja akcije ili isteka zaliha kojih za sad ima dovoljno ali to bi se ubrzo moglo promijeniti pošto je ovo prilično popularan i tražen mobitel.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Najbolji rezultat je ostvaren u lipnju, kada je više od 40% prodanih mobitela imalo 5G podršku.

Google

Tvrtka je najavila da će predstavljanje Google Pixel 4a biti obavljeno 3. kolovoza.

Novosti

Od poznatih imena, samo je Huawei zabilježio rast isporuka i to od 2,1%.

Oglašavanje