Akcije

Blackview A20 Pro, vrhunski telefon za niti $80!

Ovaj telefon je odličan primjer brzog napretka kineske tehnologije. Trenutno je na popustu 13% što nije pretjerano puno ako gledate samo popust, ali njegova cijena je nešto potpuno drugo. Bez popusta, ovaj telefon se prodaje za $80 a sa popustom ga možete nabaviti za $75.35 skupa sa poštarinom u crnoj, zlatnoj ili svjetlo plavoj boji. Ako naručujete van Hrvatske, poštarina vam možda čak i bude niža. Da vidimo sada što se sve krije u ovome misterioznom telefonu za $70.

Blackview A20 Pro ima 5.5″ ekran omjera 18:9 a rezolucije 720*1440. Pokreće Android sistem verzije 8.1 Oreo što je odlično pošto je to još vrlo nova i svježa inačica Android operativnog sustava. Pošto Android P još nije izašao osim na par telefona, Oreo 8.1 trenutno stoji kao najnoviji. Situacija sa baterijom je isto dobra, unutra stoji baterija od 3000mAh što je dovoljno za 20 sati glazbe i 10 sati surfanja po internetu. Iza vidimo dvije kamere od 8MP a ispred imamo selfie kameru od 5MP. Sve to gura MediaTek MT6739 četverojezgreni chipset sa 2GB radne memorije i 16GB interne flash memorije za aplikacije. Da je to jedina memorija, to bi bilo pre malo, ali srećom A20 Pro ima MicroSD utor tako da tih 16GB memorije možete koristiti više manje samo za aplikacije. Čudom, ovaj uređaj isto ima i čitač otisaka prstiju koji može otključati sistem u 0.1S, brzo i sigurno.

Oreo sustav na ovome telefonu je optimiziran da bude vrlo lagan na resursima i brz bez čudnih usporavanja tu i tamo. Kako bi dodatno ubrzalo sistem, Blackview je ubacio smanjene verzije Google-ovih aplikacija (Go verzije). To vas ne preventira da skinete punu verziju, a čuva sistemski prostor i smanjuje potrošnju. Vrlo pametan potez!

POGLEDAJ PONUDU NA ALIEXPRESSU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh