Akcije

Cafago akcija: Samsungove AKG slušalice

Pri izlasku Samsungovog flagship mobitela S8, Samsung je odlučio ubaciti AKG slušalice u ponudu kako bi mobitel bio još više atraktivan. Na Samsungovu sreću, te slušalice su postale super poznate i tražene, a pošto su se prodavale uz svaki S8 i S8+ model na tržištu ih ima mnogo. To dopušta korisnicima koji nemaju S8 mobitel da nabave te slušalice i uživaju u njihovom mnogo hvaljenom zvuku.

Kako je vrijeme prolazilo, ovim slušalicama je cijena sve više i više opadala. Na Cafago trgovini ih inače možete naći za €19.99, a ovih dana i za još manju cijenu zbog akcije koja je trenutno aktivna. Ovo je odlična prilika za nabaviti dobre slušalice pošto su se Samsung i AKG potrudili da postignu kvalitetan zvuk, a slušalice su proizvedene u velikim količinama spuštajući im cijenu.

Sada, uz naš kupon i akciju koja se trenutno odvija, možete nabaviti ove slušalice za apsolutno nikakvih €4.99! Samo utipkajte kupon kod “L5059VS” pri kupnji i kupon će se aktivirati. Za kupon se ne brinite pošto traje još preko mjesec dana (istječe 15. studenog) ali akcija od 72% istječe za samo 5 dana, tako da pogledajte točno o čemu se radi odmah na linku ispod.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh