Akcije

DOBAR DEAL: dva odlična mobitela za male novce (Full HD, 4+64 GB!)

Nisam često na Aliexpressu, ali kad odem ondje, obično nađem nešto zanimljivo. Ovog puta sam naletio na dva odlična pametna telefona, čije performanse naveliko nadmašuju cijenu koja se za njih traži. Oba potpisuje Sharp, koji nije čest gost na ovoj stranici. Ovo je prava prilika da ga bolje upoznamo.

Sharp Aquos S2 ima iznenađujuće dobre specifikacije za traženih 127,99 dolara (evo ga na ovome linku). Ekran mu ima 5,5 inča u Full HD+ rezoluciji, ispod kojeg se nalazi senzor otiska prsta. Na vrhu je kapljica u kojoj je skrivena selfie kamera s 8 MP, popraćena softverskim dodacima za uljepšavanje fotografija. Na leđima je dvostruka kamera, čiji senzori imaju 12 MP+8 MP, zbog čega očekujem prilično dobre fotke. Čipset je Snapdragon 630, kojeg prati 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a, što Aquos S2 s hardverske strane čini vrlo upečatljivim uređajem.

Još jedan Sharp, ovog puta Aquos S3, za samo deset dolara više – evo ga ovdje za $137,99 – donosi još više kvalitete za sitne pare. Hardverska osnovica je ista, dakle Snapdragon 630, zajedno s 4+64 GB memorije, ali dobije se veći ekran dijagonale 6,99 inča, također u Full HD+ rezoluciji. Nadograđene su i kamere, pa ovog puta selfie senzor ima 16 MP, dok zadnja kamera ima dva senzora s 13 MP+12 MP. Ponuda za oba modela traje do isteka zaliha.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh