Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

EFox Shop trenutno drži velike popuste na sve Nokia proizvode!

Naš dragi Nijemac EFox Shop drži još jednu akciju, a ovaj put je na sve Nokia mobitele u njihovoj ponudi. Cijene na akciji idu od vrlo niskih €159.99 do malo viših €474.99, a popusti su od 19% i iznad. Čini se da Nokia ima pametni telefon za svakoga, primjerice Nokia 7.

Sa ovećim popustom od 35%, ovaj mobitel se šalje iz Hong Konga za sniženu cijenu od €159.99 iako ga je pametnije nabaviti iz europskog skladišta za 25% višu cijenu, isto toliko koliko bi vam carina naplatila porez da ga naručujete iz Hong Konga. Ovo je lijep mobitel za one koji ne vole današnji trend masivnih ekrana. 5.2″ nije velika devijacija od današnjeg prosjeka, ali opet je manji. Uz to ima čitač otiska prsta, lagano zaobljeni ekran, efikasan SD630 chipset sa 4GB radne memorije i duplom kamerom.

Na drugom kraju ovih popusta imamo prilično novu Nokiu 8 Sirocco sa 5.5″ POLED zaobljenim ekranom, vodootpornošću, čitačem otiska prsta, mnogo memorije i SD835 chipsetom! Možda ste zapeli na POLED ekranu, ali to nije ništa specijalno. POLED je samo LG-ova varijanta OLED tehnologije koja koristi plastiku umjesto stakla kako bi dobili bolje i lakše zakrivljenje ekrana. To je samo za ekran, na dodirnoj površini mobitela još stoji Gorilla 5 staklo.

Ovo su samo dva mobitela, druge popuste možete pogledati na linku ispod. Ova akcija na Nokia mobitele traje od 10. do 18. kolovoza što znači do ove nedjelje. Ne propustite ove ponude i naručite svoju novu Nokiu iz europskog skladišta! Brza pošiljka, bez carine!

POGLEDAJ PONUDU NA EFOX SHOPU!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Samsung

Samsung je predstavio Galaxy Z Flip 5G, uređaj koji spaja već nadaleko poznati pametni telefon s munjevitom brzinom 5G mreže, kreirajući potpuno novo korisničko...

Google

Tvrtka je najavila da će predstavljanje Google Pixel 4a biti obavljeno 3. kolovoza.

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Oglašavanje