Akcije

Flash prodaja: CUBOT Nova 4G – 37% jeftinije

Ovih dana je na prodaji CUBOT Nova 4G, elegantan tanki telefon sa 18:9 ekranom, finom aluminijskom pozadinom i najnovijim Android operativnim sustavom. Telefon dolazi u tri varijante dizajna, a to su crna, zlatna i siva. Nekim čudom su isto stavili zamjenjivu bateriju što su odlične vijesti! Tu je isto i čitač otisaka prstiju što je uvijek lijepo vidjeti zbog brzog otključavanja.

Sad, pošto je telefon na flash prodaji, znači da su zalihe ograničene. Za vrijeme pisanja ostalo je još 120 primjeraka. Prodaja završava za preko dva tjedna pa je ovdje veći problem to što bi moglo ponestati zaliha. Cijena je spuštena na 37% svoje originalne cijene od $146.98 i ovaj telefon se sada prodaje za niti $100! Sa cijenom od $92.99, imamo lijepu priliku za nabaviti mid-range pametni telefon za sitne novce.

Iako njegove specifikacije možda neće ostaviti nikoga bez daha, opet imate najnoviju verziju Android operativnog sustava, a to je važno u današnjem svijetu povezane tehnologije gdje je sigurnost jako važna. Link za nabaviti ovaj telefon je ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh